Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La pauză, m-am dus la ei în vestiar”. Dezvăluirea patronului unui club din Superligă, iar ce a urmat a schimbat decisiv soarta meciului: ”Erau nervoşi toţi”

”La pauză, m-am dus la ei în vestiar”. Dezvăluirea patronului unui club din Superligă, iar ce a urmat a schimbat decisiv soarta meciului: ”Erau nervoşi toţi”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a recunoscut că a fost în vestiar la pauza meciului dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari.

U Craiova 1948 a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 26-a din Superligă.

Deşi a fost condusă la pauză prin golul marcat de Damaşcan (24), formaţia din Bănie a întors soarta partidei în partea a doua, două reuşita semnată de Bahassa (54) şi un autogol al lui Nemec (62). 

”La pauză, m-am dus la ei în vestiar”. Dezvăluirea patronului unui club din Superligă, iar ce a urmat a schimbat în totalitate soarta meciului: ”Erau nervoşi toţi”

Evoluţia excelentă a trupei lui Nicolo Napoli din repriza a doua se poate datora şi încurajărilor pe care le-au primit jucătorii olteni în vestiar, la pauza meciului, tocmai de la finanţatorul Adrian Mititelu.

Acesta a fost prezent între jucători pentru a-i motiva şi a le da încredere că pot întoarce decisiv soarta partidei, ceea ce s-a şi întâmplat în cele din urmă.

”A fost cel mai greu meci al nostru în 2023. Ne-a trecut glonţul pe la ureche de două ori. Eram preocupat, presiunea meciului am simţit-o cu două zile înainte. Şi tot staff-ul era încărcat, era irascibil, simţea presiunea acestui joc.

La pauză, m-am dus la ei în vestiar şi le-am spus că o să batem cu 2-1 şi să fie calmi. Erau nervoşi toţi, i-am încurajat şi le-am spus scorul final. I-am îmbărbătat, ştiam că o să mergem peste ei în repriza a doua şi se va întoarce meciul în favoarea noastră.

Eu aşa fac, nu mă duc să cert jucătorii. Mă duc să-i încurajez, aveau nevoie. Nu am sugerat nicio schimbare. Înlocuirea lui Negru n-a fost una tactică, a fost forţată, pentru că i s-a făcut rău, a leşinat", a declarat Adrian Mititelu, conform Fanatik.

După victoria cu FC Voluntari, U Craiova 1948 a ajuns la trei succese la rând în Superligă şi ocupă locul şapte, cu 33 de puncte acumulate, după 26 de etape scurse.

Recent, Adrian Mititelu a fost ”sfătuit” de omologul de la FCSB, Gigi Becali, în privinţa următoarei perioade de transferuri, care i-a ”recomandat” să îşi ia un atacant veritabil de careu.

Afla mai multe despre: u craiova 1946mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare