Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu şi-a găsit o nouă rivală în Superligă şi l-a trimis la muncă pe liderul galeriei: "Să îşi caute serviciu, că nu mai primeşte niciun ban"

Adrian Mititelu şi-a găsit o nouă rivală în Superligă şi l-a trimis la muncă pe liderul galeriei: "Să îşi caute serviciu, că nu mai primeşte niciun ban"

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, cere, în continuare, rejucarea meciului cu Sepsi, în urma căruia oltenii au pierdut trei puncte preţioase. De asemenea, a avut un mesaj clar pentru liderul galeriei alb-albastre.

Sepsi, noua rivală a lui U Craiova 1948, anunţă Adrian Mititelu

U Craiova 1948 a bifat al treilea succes consecutiv, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. În clasament, U Craiova 1948 ocupă locul 7, cu 33 de puncte, iar FC Voluntari este pe 12, cu 26 de puncte.

În acest moment al campionatului, Sepsi are cinci puncte peste echipa lui Adrian Mititelu, după ce a câştigat trei puncte la masa verde, în urma deciziei FRF de a acorda victoria la masa verde. 

Însă, conducerea de pe "Ion Oblemenco" speră că va avea câştig de cauză la TAS. 

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari şi exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaştem că am avut şi şansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să ştiţi că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri şi are contraatacuri periculoase.

Azi am depăşit un hop important şi am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% şanse! Nu cred că federaţia îşi va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuţie de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe acceleraţie şi va lăsa comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noştri rivali, după CSU şi Rapid. Ăştia sunt rivalii noştri. Acum suntem şi cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă aşa în play-off. Ei ne pot bate şi pe teren, sunt o echipă bună”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului U Craiova 1948 - FC Voluntari 2-1. 

Adrian Mititelu îl trimite la muncă pe liderul galeriei lui U Craiova 1948

Dumitru Dragomir a dezvăluit cum ar putea arăta împăcarea între Adrian Mititelu şi Andrei Preda, zis „Gogoaşă”, unul dintre liderii galeriei lui U Craiova 1948, pentru o împăcare istorică. 

Însă Adrian Mititelu are alte planuri cu el. 

"'Gogoaşă' să îşi caute serviciu, că nu mai primeşte niciun ban. Să facă vreo afacere că bani nu mai vede. Îi transmi public că nu mai vede niciun franc, poate să mă înjure. 

Echipa asta trăieşte datorită familiei mele, nu datorită peluzei. Asta trebuie să ştie. Pe 'Gogoaşă' atât îl duce mintea, să înjure şi să jignească. El ştie unde îi este locul, tot acolo va ajunge. Lui îi mai merge o săptămână sau două. Apoi trebuie să meargă la muncă", a a adăugat Adrian Mititelu. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948 fc voluntarigogoasa craiovaandrei preda u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare