Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai greu moment din cariera mea”. Nouă schimbare în Superligă? Antrenorul a vorbit despre plecare după al şaptelea meci la rând fără victorie

”Cel mai greu moment din cariera mea”. Nouă schimbare în Superligă? Antrenorul a vorbit despre plecare după al şaptelea meci la rând fără victorie

Superliga

Comentarii

În a 26-a etapă a Superligii, FC Voluntari a suferit o înfrângere împotriva lui U Craiova 1948, deşi a condus cu 1-0 în Bănie. După al şaptelea meci la rând fără victorie, Liviu Ciobotariu (51 de ani) a vorbit despre o posibilă plecare de la echipă.

Deşi ce a condus la pauza meciului cu U Craiova 1948, FC Voluntari s-a lăsat ”întoarsă” de olteni şi a fost înfrântă pe Ion Oblemeno, scor 1-2, ajungând la borna de şapte meciuri la rând fără victorie.

După ce a încheiat 2022 cu două remize, trupa ilfoveană a pierdut toate cele cinci runde disputate în acest an şi s-a ”scurs” din cursa pentru play-off, în lupta împotriva retrogradării.

În urma înfrângerii de la Oblemenco, Ciobotariu a recunoscut că echipa sa traversează momente grele şi că are are nevoie de puncte pentru moral cât mai rapid.

Întrebat dacă mai are răbdare conducerea cu el, tehnicianul a afirmat că, în cazul în care se va dori înlăturarea sa, îşi va accepta soarta.

Nouă schimbare de antrenor în Superligă?

Prima repriză am arătat bine, am întâlnit o echipă cu jucători de calitate, am încercat să îi surprindem pe contraatac, puteam să închidem jocul, puteam să facem 2-0 la pauză. Sigur lucrurile ar fi stat altfel. Din păcate, nu ne-a ieşit nici azi. Noi ne-am băgat adversarii în joc cu greşeşlile pe care le-am făcut.

Înţeleg jucătorii că sunt apăsaţi de situaţie, că sunt stresaţi, dar va fi greu să acumulăm puncte dacă vom continua să facem greşeli. Îi înţeleg, nu e o situaţie uşoară, pentru mine e cel mai greu moment din cariera de antrenor, cinci înfrângeri la rând, nu am mai avut până acum.

Am avut momente bune, dar plecăm cu capul plecat, dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă în momentul de faţă. Facem multe greşeli şi părerea mea că una dintre cauzele greşelilor personale este şi faptul că suntem apăsaţi de situaţie.

Vrem să facem cât mai mult şi cât mai bine şi nu ne iese. E clar că e foarte greu să contiunăm aşa, mi-aş fi dorit azi să facem un joc prost şi să plecăm cu un punct sau trei.

Ar fi fost bine pentru moralul jucătorilor, staffului, dar din păcate iar am trecut pe lângă joc şi ne apasă lucrul ăsta. În momentul de faţă, trebuie să ne adunăm cu toţii, să gândim pozitiv, să încercăm să facem un rezultat pozitiv indiferent cu cine jucăm.

”Cel mai greu moment din cariera mea”

Meciu următor e cu Universitatea Craiova, o altă echipă de top. Va trebui să adunăm punct sau puncte pentru moral în primul rând. (n.r. conducerea mai are răbdare cu dumneavostră?) Nu mă deranjează întrebarea.

Mai ales în situaţia în care mă aflu, e normală întrebare. Nu ştiu exact ce să vă răspund, probabil au avut răbdare până acum, pentru că de când sunt aici am reuşit lucruri bune, am salvat echipa, apoi am dus echipa în play off.

Eu nu am nicio problemă, sunt aici, încerc să îmi dac datoria cât mai bine, dar, dacă nu mai are încredere conducerea în mine, nu am nicio problemă, nicio supărare. Dacă eu aş fi considerat vinovatul, nu am nicio problemă”, a declarat Liviu Ciobotariu, după înfrângerea cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare