Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cartonaş roşu ”evitat” de CFR Cluj împotriva lui FC Argeş! Panduru, scandalizat de o nouă decizie eronată: ”Foarte periculoasă intrare” | EXCLUSIV

Cartonaş roşu ”evitat” de CFR Cluj împotriva lui FC Argeş! Panduru, scandalizat de o nouă decizie eronată: ”Foarte periculoasă intrare” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a scăpat fără un cartonaş roşu împotriva celor de la FC Argeş, după ce intarea lui Claudiu Petrila (22 de ani) asupra lui Antonio Jakolis (30 de ani) a fost sancţionată doar cu galben. Basarab Panduru a fost scandalizat de o nouă decizie eronată.

CFR Cluj a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă pentru moral împotriva lui FC Argeş, după ce s-a impus cu 3-1 împotriva trupei din Trivale, după trei înfrângeri la rând

Ardelenii au învins fără probleme trupa din Trivale, dar misiunea lor ar fi putut fi mai dificilă, dacă brigada de arbitri nu i-ar fi permis campioanei să ”evite” un cartonaş roşu.

Cartonaş roşu ”evitat” de CFR Cluj împotriva lui FC Argeş

Claudiu Petrila a avut o intrare criminală asupra lui Antonio Jakolis, însă a primit doar un cartonaş galben din partea centralului Viorel Flueran.

Prezent în camera VAR, Andrei Chivulete nu l-a îndemnat pe arbitru de la centru nici să revadă faza, iar decizia a rămas aceeaşi, lucru care l-a scandalizat pe Basarab Panduru.

Mie mi se pare că e o intrare foarte urâtă. În primul rând, se duce în viteză, duce talpa aia acolo sus, eu cred că e mai mult de galben. Dacă ar fi dat roşu, eram de acord.

Jakolis loveşte mingea mai sus, nu loveşte la nivelul gazonului. Dacă era cu piciorul la nivelul gazonului Jakolis, talpa era direct pe gleznă. Norocul lui că dă de sus şi îi vine pe gheată.

”E foarte periculoasă intrarea asta”

Dar uite unde are piciorul, uite cum îl ţine, uite cum îl face tot timpul. Gheata e pregătită să... (n.r. facă rău), parcă se şi duce puţin în partea dreaptă, înspre picior.

E foarte periculoasă intrarea asta. Asta ar fi cea mai mare prostie, cea mai mare tâmpenie (n.r. ca un arbitru să ţină cont şi de trecutul unui jucător în astfel de faze).

Nimeni nu a faultat de la început, nu a avut nimeni roşu înainte să intre pe teren. Nu a intrat nimeni cu roşu pe teren de prima dată! Îi dai, că face fault de roşu, nu contează că nu a avut.

(n.r. Chivulete, la VAR, ia greşeşte, nu înţeleg rostul lui în arbitraj, nu ar trebui chemat arbitrul la monitor să se uite la faza asta?) Eu cred că da şi după aia iei decizia, <<nu, dom'ne, că nu a vrut>>...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: petrila 

viewscnt
Articole similare