Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa unui central din Superligă: ”El arbitrează cu cartea în mână. Poate să facă orice!” | EXCLUSIV

MM Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa unui central din Superligă: ”El arbitrează cu cartea în mână. Poate să facă orice!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a răbufnit la adresa unul arbitru din Superligă, chiar după ce a văzut nişte imagini în direct la Orange Sport.

Echipa Farul Constanţa a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia CS Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă. Farul este lider în campionat.

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă.

Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul, 33 Arlauskis a provocat un penalty ciudat, intrând pur şi simplu în M.

Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

Meciul a fost condus de Andrei Chivulete, iar MM Stoica a avut o reacţie dură la adresa centralului după ce a văzut o fază din meci. Oficialul FCSB susţine că Andrei Chivulete arbitrează cu cartea în mână. 

”El arbitrează cu cartea în mână. Poate să facă orice!”

”Mă uitam acum la reluare. Unul dintre marile benficii ale VAR-ului. UTA -Mioveni, 2022. Chivulete la centru. Florin Iacob îi dă una peste picioare lui Balaur, care juca fundaş central.

Chivulete îi dă galben. Era de penalty şi roşu. Şi aici, la Arla, e roşu. Chivulete e cu cartea. A oprit un meci cu cartea în mână. Păi, arbitrează un meci cu cartea în mână.

Nu te duce să vezi VAR-ul. L-a lovit Arlauskis pe ăsta. Cum face? Vedem că Chivulete face orice”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: superligă-andrei chivulete-mm stoica 

viewscnt
Articole similare