Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Se ştie ce fel de galerie este”. Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului

”Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Se ştie ce fel de galerie este”. Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, jucătoarea lui CSM Bucureşti, a fost înjurată de fanii giuleşteni, prezenţi la partida de Cupa României dintre ”Tigroaice” şi Rapid.

Neagu este o fană declarată a lui FCSB, la fel ca şi antrenorul Adrian Vasile, lucru ce le-a adus multe antipatii din partea fanilor rapidişti. Cea mai bună jucătoare de handbal din 2010, 2015, 2016 şi 2018 a fost surprinsă, în mai multe rânduri la meciurile roş-albaştrilor.

”Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei cred că este frumos să vii şi să adresezi injurii...”

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Ştiţi foarte bine ce fel de galerie este...

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie şi fair play. Că eu ţin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâţia copii şi să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educaţia şi caracterul lor”.

În ultimii 2-3 ani de când Rapid contează în Liga Naţională nu a reuşit să ne învingă, dar are o echipă bună. Fiecare meci e greu. Chiar şi azi ne-a condus la 5-6 goluri. Acolo s-a jucat meciul. Am fost la un gol în spate la pauză, iar atunci ne-am zis că putem să o luăm de la 0-0 şi să facem o repriză bună. Am reuşit să jucăm mai bine, iar diferenţa s-a văzut la finalul meciului.

Am început meciul prost, dar l-am terminat foarte bine. Sunt mândră şi bucuroasă că mergem mai departe. Rapid are o echipă bună şi a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferenţa între fani şi echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor.”, a declarat Neagu.

CSM Bucureşti împotriva Rapidului, scor 31-24, într-un meci din optimile Cupei României la handbal feminin. Campioană en-titre rămâne fără victorie împotriva ”Tigroaicelor” în ultimii opt ani.

Afla mai multe despre: neagucsm bucureştirapid 

viewscnt
Articole similare