Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visează la play-off oltenii? Ce spune Nicolo Napoli despre obiectivul lui U Craiova 1948 după victoria cu Voluntari: ”Asta e important”

Visează la play-off oltenii? Ce spune Nicolo Napoli despre obiectivul lui U Craiova 1948 după victoria cu Voluntari: ”Asta e important”

FC U Craiova

Comentarii

Condusă la pauză de FC Voluntari, U Craiova 1948 a reuşit să revină şi să îi învingă pe ilfoveni, scor 2-1. În urma confruntării, Nicolo Napoli a fost întrebat dacă oltenii se gândesc iar la obiectivul din startul sezonului, anume calificarea în play-off.

U Craiova 1948 a început sezonul cu speranţa că poate obţine o calificare în premieră în play-off, odată cu sosirea la club a unui antrenor experimentat în clasări în top şase.

Doar că Marius Croitoru nu a reuşit să obţină rezultatele dorite, iar Nicolo Napoli a fost readus în Bănie, pentru un al nouălea mandat, cu scopul de a salva echipă.

”Important este că baieţii gândesc pozitiv”

Italianul nu doar că a reuşit să redreseze corabia, ci a condus-o pe U Craiova 1948 în lupta pentru play-off, aflându-se la cinci puncte de Sepsi cu patru etape rămase.

Victoria la ”masa verde” a covăsnenilor împotriva oltenilor ar putea fi cea care face diferenţa în cele din urmă, dar, deocamdată, Craiova încă speră la play-off.

În urma victoriei cu FC Vountari, obţinută după ce ilfovenii au condus, Nicolo Napoli a fost întrebat dacă crede că echipa sa poate obţine clasarea în top şase.

Italianul nu a făcut vreo afirmaţie definitivă, dar a recunoscut că oltenii îşi propun să câştige toate punctele rămase în joc.

Visează U Craiova 1948 la play-off?

A fost un meci bun. Important este că băieţii au jucat bine. Prima repriză nu a fost bună pentru noi, însă după ce s-a întâmplat în partea a doua meritam să câştigăm.

Acesta este fotbalul. Cine nu dă gol, nu câştigă. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun şi nişte fotbalişti buni.

Am fost norocoşi noi pentru că am insistat în repriza a doua. Avem un lot bun şi avem nevoie de asta pentru a face puncte si pentru a urca în clasament. 

(n.r. vă gândiţi la play-off?) Important este că baieţii gândesc pozitiv. Mai avem patru meciuri şi vrem să adunăm toate punctele posibile.

Toate meciurile sunt echilibrate, iar noi vrem să scoatem rezultate bune şi vom vedea după aceea”, a declarat Nicolo Napoli, după victoria cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare