Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dispus să se implice şi la echipa lui Adrian Mititelu. Ce schimbare tactică îi propune

Gigi Becali, dispus să se implice şi la echipa lui Adrian Mititelu. Ce schimbare tactică îi propune

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) nu i-a rămas dator omologului său de la FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani), după ce acesta a declarat că este dispus să-l consilieze în materie de schimbări.

Este binecunoscut faptul că Gigi Becali este omul care decide primul ”11” la FCSB, dar şi schimbările pe care echipa pe operează pe durata partidelor. A recunoscut-o chiar omul de afaceri, de nenumărate ori.

Gigi Becali ”îi sare în ajutor” lui Adrian Mititelu

Gigi Becali s-a amuzat copios la auzul propunerii lui Adrian Mititelu, dar a contraatacat cu o propunere tactică surprinzătoare, poate chiar şi pentru Nicolo Napoli.

Latifundiarul i-a sugerat să nu-l mai folosească atacant pe Aurelian Chiţu, cel care provine din ”aripă”, şi va avea rezultate mai bune în viitor.

O să îi spun şi eu atunci lui Mititelu să îşi ia un atacant, să nu îl mai bage pe Chiţu atacant. Are echipă Mititelu. Are acolo linia de 3 pe Bahassa, Bauza şi Baeten, şi ăla e bun. Sunt trei jucători valoroşi.

Şi are şi pe Achim, care nu a jucat nici în tinereţe ce joacă acum. Că ăla le face toate jocurile acolo”, a declarat Gigi Becali, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Răzvan Oaidă, ”interzis” la FCSB

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a anunţat că Răzvan Oaidă (24 de ani) nu mai face parte din planurile echipe, în urma evoluţiei modeste din partea cu Universitatea Craiova, din weekend, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Ce grijă să ai pe finalurile meciurilor? Adevărat, s-a greşit. Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui să stea acolo... Că d-aia îl bagi, să ţii de rezultat. El se duce pe acolo, prin careu, de bezmetic. Păi, nu o să mai intre


Tot am zis să nu-l băgăm, dar e băiat bun. Am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înţelegi: stai, băi, acolo. Ce caută pe acolo, nu ştiu! Nu mai poţi să construieşti.

Am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, ţii tot cu jucători valoroşi, care ştiu să paseze. Chiar dacă au alergat 12 kilometri şi sunt obosiţi, trebuie să stea în teren să ţină de minge. Că nu poţi să ţii de minge cu Oaidă”, a mai declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliaurelian chituadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare