Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ”interzis” un jucător la FCSB, după remiza cu U Craiova: ”Era bezmetic! Nu o să mai intre”

Gigi Becali a ”interzis” un jucător la FCSB, după remiza cu U Craiova: ”Era bezmetic! Nu o să mai intre”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a anunţat că Răzvan Oaidă (24 de ani) nu mai face parte din planurile echipe, în urma evoluţiei modeste din partea cu Universitatea Craiova, din weekend, încheiată la egalitate, scor 1-1.

În partida contra oltenilor, Răzvan Oaidă a fost introdus în teren de Mihai Pintilii în minutul 64, în locul lui Octavian Popescu, la scorul de 1-0 pentru vicecampioană.

Motivul a fost simplu: o betonare a mijlocului terenului pentru a ţine de scor şi pentru a minimaliza riscurile.

Răzvan Oaidă, exclus din planurile FCSB-ului

Cu toate acestea, de ce le-a fost frică ”roş-albaştrilor” nu au scăpat. Elvir Koljic a marcat în primul minut al prelungirilor şi a stabilit scorul final, 1-1.

Chiar dacă nu a avut o vină evidentă la golul oltenilor, Răzvan Oaidă nu a adus liniştea pe care Gigi Becali o aştepta, iar pedeapsa este una pe măsură.

  • 700.000 de euro este cota lui Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.de.
  • 22 de partide a adunat Răzvan Oaidă pentru FCSB, în acest sezon, cu o pasă de gol reuşită.

Gigi Becali, despre Răzvan Oaidă: ”Stai, bă, acolo!”

Mihai Pintilii a primit instrucţiune clară după meciul cu Universitatea Craiova: Răzvan Oaidă să fie tras pe ”linie moartă”.

Ce grijă să ai pe finalurile meciurilor? Adevărat, s-a greşit. Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui să stea acolo... Că d-aia îl bagi, să ţii de rezultat. El se duce pe acolo, prin careu, de bezmetic. Păi, nu o să mai intre.

Tot am zis să nu-l băgăm, dar e băiat bun. Am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înţelegi: stai, băi, acolo. Ce caută pe acolo, nu ştiu! Nu mai poţi să construieşti.
Am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, ţii tot cu jucători valoroşi, care ştiu să paseze. Chiar dacă au alergat 12 kilometri şi sunt obosiţi, trebuie să stea în teren să ţină de minge. Că nu poţi să ţii de minge cu Oaidă
”, a declarat Gigi Becali, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: razvan oaidagigi becali 

viewscnt
Articole similare