Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit discuţia privată cu MM, după l-a auzit că vrea să se retragă de la FCSB. Ce decizie s-a luat

Gigi Becali a dezvăluit discuţia privată cu MM, după l-a auzit că vrea să se retragă de la FCSB. Ce decizie s-a luat

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a redat o discuţie cu managerul general Mihai Stoica, după ce cel din urmă a dezvăluit că a "obosit" şi că nu va sta pentru totodeauna în conducerea unui club de fotbal.

Cum a reacţionat Gigi Becali la auzul veştii că MM Stoica vrea să urmeze o altă carieră, departe de FCSB

În recenta sa prezenţă la Orange Sport, Mihai Stoica a făcut o dezvăluire privind viitorul său. După trei decenii de carieră în fotbal, unde a fost în conducerea unor cluburi precum Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi FCSB, oficialul a recunoscut că ia în calcul să se axeze strict pe un post în televiziune. 

El şi-a motivat decizia prin priorităţile pe care le are şi prin faptul că a "obosit", dar Gigi Becali nici nu se gândeşte să-l lase să plece de la FCSB. 

"Mihai o să moară odată cu FCSB. El o să stea lângă mine toată viaţa", a declarat Gigi Becali.  

Din noiembrie 2021, MM Stoica este expert Orange Sport şi ia în calcul ca în câţiva ani să fie exclusiv analist sportiv.

Gigi Becali a intervenit şi în conflictul de la distanţă dintre Mihai Stoica şi Mihai Rotaru

De asemenea, finanţatorul FCSB şi-a spus părerea şi despre ce au de împărţit Mihai Stoica şi Mihai Rotaru, după ce acţionarul Universităţii Craiova s-a arătat deranjat că MM ocupă postul de analist Orange Sport. 

Gigi Becali a încercat să prevină replica lui MM Stoica pentru Mihai Rotaru şi i-a transmis că acţionarul Universităţii Craiova nu ar trebui să-l preocupe. 

"E treaba lor. Eu i-am zis <<Băi, Mihai, nu-i răspunde. Lasă-l în pace, zice şi el>>. 

Mai zice şi el <<A zis Rotaru, a făcut, a dres, că nu-l mai las>>. Mihai, tu să-ţi vezi de treaba ta. Ăla e patron, tu eşti... Lasă patronii să vorbească, nu e frumos să te cerţi tu. 

Nu mai merge cu presiunea, mă, ca pe vremuri. Acum merge pe valoare. Ei au dat autogol, ce să faci?", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai stoicamm stoicamihai stoica analist orange sportmihai stoica televiziune 

viewscnt
Articole similare