Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul galeriei Rapidului, replică acidă pentru Cristina Neagu după ce giuleştenii au înjurat-o: ”Ea e vreun bun naţional? Nu uitaţi ce a declarat ea despre Rapid”. EXCLUSIV

Liderul galeriei Rapidului, replică acidă pentru Cristina Neagu după ce giuleştenii au înjurat-o: ”Ea e vreun bun naţional? Nu uitaţi ce a declarat ea despre Rapid”. EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Liderul galeriei Rapidului spune despre Cristina Neagu că nu o consideră vreun bun naţional. Legendara handbalistă a fost înjurată de suporterii Rapidului, la meciul cu CSM.

Cristin Neagu, cea mai bună handbalistă din istoria României, a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută în Sala Polivalentă.

La derby-ul cu Rapid, din optimile Cupei României, Cristina Neagu a fost înjurată şi huiduită de ultraşii echipei giuleştene.

”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a criticat-o dur pe Cristina Neagu

Liviu Georgian Ungurean, alias ”Bocciu” - liderul galeriei Rapidului - nu s-a dezis de momentele în care Cristina Neagu a fost înjurată de fanii giuleştenii.

Acesta susţine că aceste reacţii îndreptate împotriva Cristinei Neagu au venit după ce handbalista în vârstă de 34 de ani a acuzat că rapidistele sunt protejate de arbitri:

”De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu?

Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele pe care le-a luat le-a luat pentru ea.

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta, dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte.

Cristina Neagu a început. Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureştean.

Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunţa la tertipurile lor comuniste faţă de clubul Rapid şi nu numai.

Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că joacă cu arbitri, iar noi nu acceptăm acest lucru”, a declarat Liviu Georgian Ungurean ”Bocciu” pentru Orange Sport.

Reacţia Cristinei Neagu după ce a fost înjurată de ultraşii Rapidului

Legendă a handbalului mondial, Cristina Neagu a spus, după meci, că n-a fost atât de afectată de atitudinea suporterilor rapidişti faţă de ea.

Ea susţine că ar fi fost înjurată doar pentru că este cunoscută drept suporteră a FCSB-ului:

”Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Ştiţi foarte bine ce fel de galerie este...

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie şi fair play. Că eu ţin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor...”, a spus Cristina Neagu.

CSM Bucureşti s-a impus împotriva Rapidului, scor 31-24, într-un meci din optimile Cupei României la handbal feminin. Campioană en-titre rămâne fără victorie împotriva ”Tigroaicelor” în ultimii opt ani.

Afla mai multe despre: neagu 

viewscnt
Articole similare