Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în poarta FCSB! După gafa cu Universitatea Craiova a lui Târnovanu, Gigi Becali a decis: "Ce să cauţi acolo?"

Răsturnare de situaţie în poarta FCSB! După gafa cu Universitatea Craiova a lui Târnovanu, Gigi Becali a decis: "Ce să cauţi acolo?"

FCSB

Comentarii

Perioada în care Ştefan Târnovanu a avut imunitate în poarta FCSB se apropie de sfârşit. Andrei Vlad stă la pândă şi ar putea recăpăta postul de titular la echipa bucureşteană.

Schimbare de situaţie în poarta FCSB, la un an de când Ştefan Târnovanu a acaparat postul de titular

Târnovanu a fost considerat titular în poarta FCSB din martie 2022, după ce Andrei Vlad a gafat într-un meci cu FC Argeş, scor 0-1. "Messi al portarilor" a fost aspru pentru gafele în lanţ făcute mai ales la meciurile importante ale FCSB, iar jucătorul trecut şi pe la Poli Iaşi l-a înlocuit în poartă. 

După un an în care s-a bucurat de protecţia lui Gigi Becali, Ştefan Târnovanu a primit un ultimatum din partea afaceristului. 

Pe Arena Naţională, Universitatea Craiova a egalat dintr-un corner contestat de FCSB şi la care Ştefan Târnovanu are o mare parte din vină. Portarul a anticipat greşit traiectoria balonului, s-a lovit de un coleg, iar Elvir Koljic a egalat. 

După ce greşelile lui Ştefan Târnovanu s-au strâns în ultima perioadă, Gigi Becali l-a atenţionat că la următoarea eroare Andrei Vlad îşi va recăpăta postul de titular. 

"Ce ieşire? (n.r. - de la golul Craiovei). Aiurea. Dacă mai face una de asta, apără Vlad. Ce să cauţi acolo? Erau cinci acolo. Dar şi Cristea... Mereu sare la cap cu capul în joc, de aia nu joacă şi acum n-o să joace el, nu? Sari cu capul în sus", a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Însă pedeapsa pentru Târnovanu ar putea fi doar temporară, întrucât la scurt timp portarul a fost lăudat. "Părerea mea e că Târnovanu e peste Tătăruşanu, doar că să nu mai zică <<Las-o!>>", a adăugat Gigi Becali. 

Mihai Stoica susţine că nu se pune problema schimbării titularului din poartă la FCSB

"Indubitabil e vina lui Târnovanu. La portar, din păcate, greşeala se vede. La Cluj a fost erou. Era erou şi acum, după intervenţia la Koljic, singura lor ocazie.

Nu, nu-l va costa postul de titular, nu se pune problema, că nu poţi sta să vânezi portarii aşa. (n.r. cum l-aţi simţit după meci?) N-am fost în vestiar după meci”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

După remiza obţinută împotriva oltenilor, FCSB a rămas la şapte puncte de Farul şi la cinci de CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becalistefan tarnovanufcsbandrei vladportar titular fcsbfcsb universitatea craiova 1-1 

viewscnt
Articole similare