Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, două pierderi importante pentru meciul cu FC Argeş. Compagno este şi el incert. Cum ar putea arăta primul ”11”

FCSB, două pierderi importante pentru meciul cu FC Argeş. Compagno este şi el incert. Cum ar putea arăta primul ”11”

Fotbal

Comentarii

FCSB se pregăteşte de partida cu FC Argeş, din deplasare, programată duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 27-a din Superligă.

Pentru acest duel, Mihai Pintilii va trebui să se descurce fără cei doi jucători care acopereau flancul drept al atacului ”roş-albastru”: Andrei Cordea şi David Miculescu, ambii suspendaţi după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Un al treilea jucător important, Andrea Compagno, ar putea lipsi şi el de la acest joc din cauza unor probleme medicale. În acest moment, nu se ştie exact dacă italianul va putea fi recuperat la timp.

FCSB, fără Miculescu şi Cordea la meciul cu FC Argeş

Fără Andrei Cordea şi David Miculescu, Mihai Pintilii, cel mai probabil, îl va plasa pe Octavian Popescu în postul de ”aripă” dreapta, iar ”aripă” stângă va fi Florinel Coman. 

Aşadar, absenţa celor doi jucători l-ar putea readuce pe Octavian Popescu în bandă, acolo un specialiştii în consideră ca fiind perfect, chiar dacă nu pe flancul unde a dat un randament mai bun.

De asemenea, dacă Andrea Compagno nu va fi recuperat la timp, există şanse mari ca Billel Omrani să fie titularizat în ofensivă.

Am pierdut doi jucători de pe o poziţie care era acoperită chiar de aceştia. Joi vom afla dacă va juca Compagno. Va face un program separat până joi. Iar dacă joi intră în programul echipei total, atunci va putea juca. Este foarte important să poată juca.

Nu vom avea un meci uşor acolo. Este un teren care mereu ne-a pus probleme. Nu neapărat suprafaţa de joc, ci ambientul. Mereu am avut probleme acolo. Am câştigat în ultima fază a meciului, anul trecut, înainte de play-off. Acum doi ani am terminat la egalitate”, a declarat Mihai Stoica, la ”Sport Report”.

Iată cum ar putea primul ”11” al FCSB-ului, la meciul cu FC Argeş:

  • Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Oaidă, Şut, Edjouma - Coman, Omrani, Oct.Popescu.

Afla mai multe despre: fcsb - argespintiliimiculescucordeacompagno 

viewscnt
Articole similare