Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român a fost unul dintre idolii lui Rafael van der Vaart: ”Până la urmă, pentru asta venim la stadion” | VIDEO EXCLUSIV

Un fotbalist român a fost unul dintre idolii lui Rafael van der Vaart: ”Până la urmă, pentru asta venim la stadion” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast cu Sile, Rafael van der Vaart (40 de ani) a făcut o dezvăluire fabuloasă. În tinereţe, pe lângă brazilianul Romario (57 de ani), fostul fotbalist olandez l-a avut idol şi pe ”Regele” Gică Hagi (57 de ani).

Rafael van der Vaart a fost unul dintre cei mai mari mijlocaşi ollandezi din acest mileniu, reuşind să însumeze 109 apariţii şi 25 de goluri în tricoul ”Portocalei Mecanice”.

De-a lungul carierei sale, fostul fotbalist le-a reprezentat pe Ajax, Hamburg, Real Madrid, Tottenham, Real Betis, Midtjylland şi Esbjerg, agăţându-şi ghetele în cui în 2018.

”Cei mai speciali jucători sunt stângaci”

La 40 de ani, van der Vaart este pe punctul de a se muta în România, după ce soţia sa, Estavana Polman, a făcut deja acest pas, alături de fiica lor, Jesslynn.

Polman, jucătoare de handbal, a semnat în urmă cu câteva luni cu Rapid, iar van der Vaart urmează să i se alăture în curând la Bucureşti.

Venit în vizită în Capitală, fostul jucător olandez a fost invitat de Orange Sport la podcastul SportCast cu Sile, în cadrul căruia a făcut o dezvăluire fabuloasă.

Pe lângă brazilianul Romario, Rafael van der Vaart l-a avut ca idol şi pe Gică Hagi, după ce ”Regele” l-a cucerit cu prestaţiile sale de la Cupa Mondială din 1994, pe când batavul avea doar 11 ani.

Fostul mijlocaş dorea să vadă spectacol în teren, motiv pentru care s-a îndrăgostit de Hagi la turneul final din SUA, cel mai bun din cariera ”Regelui” şi din istoria echipei naţionale.

Gică Hagi a fost unul dintre idolii lui Rafael van der Vaart

van der Vaart: Unul dintre idolii mei a fost Romario.

Samuilă: Ştiu asta.

van der Vaart: Şi Hagi.

Samuilă: Hagi?

van der Vaart: Pentru că, în 1994, avea ceva... îmi plac jucătorii, şi acum lucrez la televiziunea olandeză, şi îmi plac jucătorii care încearcă să bucure fanii. Pentru că, până la urmă, venim la stadion ca să ne bucurăm de fotbal şi să mergi acasă cu fiul tău sau cu familia şi să spui <<wow, ce zi, ai văzut asta?>>. Şi de asta mi-a plăcut Hagi.

Samuilă: Îţi aminteşti de Cupa Mondială din 1994 cu Hagi? Era stângaci, tu erai stângaci ca el.

Desigur. Este un plus mare. Dar să fim sinceri. Cei mai speciali jucători sunt stângaci.

Afla mai multe despre: rafael van der vaart 

viewscnt
Articole similare