Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţă surpriză în play-off? Echipa care îi poate lua faţa lui Sepsi şi obţine clasarea în top şase: ”E pe un mare val / Ai probleme” | VIDEO EXCLUSIV

Prezenţă surpriză în play-off? Echipa care îi poate lua faţa lui Sepsi şi obţine clasarea în top şase: ”E pe un mare val / Ai probleme” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru, Viorel Moldovan şi Constantin Zotta au analizat, alături de moderatorul Dan Udrea, cursa pentru ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de Sepsi. În opinia experţilor, covăsnenii ar putea fi întrecuţi.

După ce a câştigat Cupa României în ultima stagiune şi Supercupa în debutul acestui sezon, existau voci în fotbalul românesc care sugera că Sepsi se poate lupta la titlu sau măcar la podium.

Iată că finalul campionatului regular este aproape, iar covăsnenii nu doar că nu se află în proximitatea primului loc, ci au şi emoţii că vor obţine calificarea în play-off.

”E pe un mare val acum, şi de încredere, şi de fotbal, şi de ce vrei”

Marea şansă a trupei din Sfântu Gheorghe este că a câştigat la ”masa verde” duelul cu U Craiova 1948, rezultat care i-a asigurat, în acest moment, un avantaj de cinci puncte faţă de olteni.

Dacă acel duel ar fi avut o altfel de concluzie, Sepsi s-ar fi putut afla deja în afara top şase, însă, momentan, încă are prima şansă la play-off.

Totuşi, după victoria cu Voluntari, experţii sunt de părere că U Craiova 1948 s-ar putea strecura în faţa echipei pregătite de Cristiano Bergodi şi obţine clasarea pe locul şase.

În contextul în care Sepsi le va mai înfrunta pe Hermannstadt, Farul, CFR şi FCSB, iar U Craiova 1948 pe Mioveni, Chindia, Botoşani şi Hermannstadt, ar putea exista o prezenţă surpriză în play-off.

Prezenţă surpriză în play-off?

Moldovan: Program excelent pentru FC U, deşi Mioveni nu a pierdut niciun joc de când a început acest an.

Zotta: Dar când vezi aşa, Farul, FCSB, CFR...

Panduru: Care au foame de primul loc...

Moldovan: De multe ori, ştii cum e, te încurci cu echipele astea mici, într-adevăr că programul este complicat, teribil pentru Sepsi.

Panduru: Asta spun şi eu. Adică poţi să te încurci cu Mioveni, Chindi, Botoşani sau Hermannstadt, dar mai al naibii să joci cu Farul în deplasare, cu FCSB în deplasare şi cu Cluj acasă.

Zotta: Ştii cum văd la Sepsi? Poate să încurce echipele astea. Una, maxim două. Dar le încurci la un rezultat de egalitate, iei un punct. Cel mai important e meciul de trei puncte cu Hermannstadt. Dacă cu Hermannstadt nu ia trei puncte, lucrurile devin foarte complicate. Pe urmă poate să facă un rezultat de egalitate din trei, dar ia un singur punct.

Panduru: Nu ştiu dacă îţi ajunge după aia, un punct din trei.

Zotta: Asta spun.

Panduru: Dacă nu baţi Hermannstadt, ai mari probleme, dar, şi dacă baţi şi iei un punct din alea trei, nu ştiu dacă... (n.r. e de ajuns).

Udrea: Dacă baţi Hermannstadt, trei puncte şi cu încă unul din trei meciuri, faci nouă puncte (n.r. avans). Deci Craiovei îi trebuie 10 puncte ca să sară peste, ceea ce teoretic poate, dar e greu.

Panduru: Şi dacă face două puncte Sepsi (n.r. în loc de patru)?

Udrea: Atunci îi trebuie opt puncte.

Panduru: Tot complicat e.

Udrea: Meciul acesta cu Hermannstadt e vital, dacă nu câştigi, ai mari probleme.

Panduru: În momentul ăsta cine e pe valul ăla mare?

Udrea: Craiova.

Panduru: Craiova e pe un mare val acum, şi de încredere, şi de fotbal, şi de tot ce vrei. Şi Sepsi? A început bine?

Udrea: Sepsi, de la scandalul cu xenofobia, nu a câştigat niciun meci.

Panduru: Şi până atunci?

Udrea: Nici până atunci...

Panduru: Sepsi nu a câştigat niciun meci anul ăsta. De când s-a reluat campionatul, nu a câştigat niciun meci.

Moldovan: La fel putem să spunem şi de Craiova, de la scandalul cu Sepsi, parcă totul a luat o turnură favorabilă pentru echipă şi joacă bine, chiar foarte bine.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare