Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred că mai are zile multe”. S-ar apropia următoarea demitere în Superligă! Antrenorul care ar fi pierdut încrederea conducerii | EXCLUSIV

”Nu cred că mai are zile multe”. S-ar apropia următoarea demitere în Superligă! Antrenorul care ar fi pierdut încrederea conducerii | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în cadrul emisiunii Minutul 91, Constantin Zotta şi Viorel Moldovan au vorbit despre următoarea demitere din Superligă. Cei doi experţi Orange sport au ajuns la concluzia că Liviu Ciobotariu (51 de ani) ”nu mai are zile multe” la FC Voluntari

După ce a fost revelaţia ultimului sezon, obţinând calificări în play-off şi în finala Cupei României, FC Voluntari a revenit cu picioarele pe pământ în actuala stagiune.

Ilfovenii se luptă, din nou, împotriva retrogradării, însă ar putea să o facă cu un alt tehnician pe bancă, în contextul în care zilele lui Liviu Ciobotariu la echipă ar putea fi numărate.

Constantin Zotta, după înfrângerea ilfovenilor cu U Craiova 1948, a ajuns la concluzia că majoritatea conducătorilor de club din România şi-ar fi pierdut încrederea în Ciobotariu până acum.

”Nu cred că mai are zile multe”

După ce a bifat al şaptelea meci la rând fără victorie în Superligă, antrenorul de 51 de ani, care a vorbit despre plecarea sa după pierderea din Bănie, ar putea fi demis.

Sunt cinci înfrângeri la rând şi încă două rezultate de egalitate, vorbesc de Liga 1. Este greu în situaţia asta, în care practic acum începe un nou campionat şi începe lupta adevărată pentru a rămâne în prima ligă.

Foarte puţini cred că ar mai avea încredere, nu că nu ar mai avea încredere, i-ar mai da şansa să continue, pentru că este clar că este o problemă la echipă, nu iese din parcursul ăsta slab, este ceva acolo.

Îl aprecieze foarte mult, îi apreciez rezultatele, ceea ce a făcut la Voluntari, dar nu cred că mai are zile multe. Este o părere personală, fără să cunosc nimic”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu, următorul antrenor demis din Superligă

Viorel Moldovan a punctat că, deşi şi-ar dori ca Ciobotariu să continue la Voluntari, mandatele antrenorilor din Superligă rareori depăşesc o perioadă de doi ani.

Doi ani e cam maximum pentru un antrenor în România, deja este un record. Situaţia este destul de dificilă pentru Voluntari şi pentru el, normal, când nu câştigi. Până la urmă, pentru noi, pentru antrenori, rezultatele vorbesc.

Când nu le ai, e destul de greu, nu te aşteaptă nimeni, ok, lucrurile sunt complicate, el a făcut lucruri excelente, a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, a califcat echipa în play-off, dar, în momentul de faţă, este greu.

Nu ştiu dacă i se va mai acorda încredere. Eu mi-aş dori să continue şi să reuşească să scoată echipa din această situaţie. Rămâne de văzut câtă rădbare vor avea conducătorii de la Voluntari”, a adăugat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare