Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a anunţat un nou transfer la FC Botoşani: ”E un copil, are 30 de ani”. Când va sosi jucătorul la noua echipă | EXCLUSIV

Valeriu Iftime a anunţat un nou transfer la FC Botoşani: ”E un copil, are 30 de ani”. Când va sosi jucătorul la noua echipă | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

În urma remizei cu Sepsi, Valeriu Iftime a oferit un interviu pentru Orange Sport, în care a dezăluit că tocmai a rezolvat un nou transfer. Patronul lui FC Botoşani a anunţat că un nou atacant urmează să ajungă la echipa moldoveană.

FC Botoşani a fost, probabil, echipa cu cele mai dramatice fluctuaţii de formă din această stagiune, lucru oarecum logic în contextul în care trei antrenori au ocupat deja banca tehnică.

Moldovenii au început excelent sezonul, sub comanda lui Mihai Teja, dar rezultatele au devenit tot mai modeste cu timpul, antrenorul ajungând să îşi piardă postul.

”E un copil, are 30 de ani”

Mihai Ciobanu a fost instalat în locul său, dar prestaţiile echipei nu s-au îmbunătăţit, ba chiar din contră, astfel că Valeriu Iftime a decis să facă o nouă schimbare.

Flavius Stoican a sosit pe banca tehnică a lui FC Botoşani, iar, de atunci, echipa moldoveană a luat-o din nou în sus, parcă revitalizată de noul său tehnician.

Dacă ar fi reuşit să câştige cu Sepsi, moldovenii ar fi putut spera cu adevărat la play-off, chiar dacă avuseseră parte de un sezon modest per total.

Însă covăsnenii au reuşit să ţină de o remiză chiar şi în inferioritate numerică şi să îşi păstreze avantajul de şapte puncte faţă de Botoşani, cu patru etape rămase.

În urma remizei cu Sepsi, Valeriu Iftime a oferit un interviu pentru Orange Sport, în cadrul căruia a dezvăluit că tocmai a rezolvat un nou transfer. Un atacant de 30 de ani va sosi la Botoşani.

Valeriu Iftime a anunţat un nou transfer la FC Botoşani

Patronul clubului moldovean susţine că nu mai ţine minte numele acestuia, dar ştie că acesta a ”cochetat” cu Ligue 1 şi speră ca noul vârf să se ridice la aşteptări.

Vine un atacant duminică, i-am luat bilete. Nu ştiu (n.r. numele), că la numele astea de fotbalişti e greu... îmi trebuie hard greu să reţin numele astea.

E un copil care a jucat fotbal, are o vârstă de 30 ani şi a cochetat si cu prima ligă din Franţa. Sper să fie bun, aşa credem.

Nu ştiu dacă atacant ne-a lipsit astăzi (n.r. împotriva lui Sepsi)”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare