Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile lui Kyros Vassaras şi a lui Horia Mladinovici după zvonul că arbitrul ar fi intrat beat într-o şedinţă cu şeful CCA

Reacţiile lui Kyros Vassaras şi a lui Horia Mladinovici după zvonul că arbitrul ar fi intrat beat într-o şedinţă cu şeful CCA

Superliga

Comentarii

În urmă cu în jur de trei luni, un central din Superligă a reuşit să îl lase mască pe Kyros Vassaras, după ce a participat sub influenţa alcoolului la o şedinţă cu şeful CCA, în care chiar el era certat pentru o presupusă eroare de arbitraj.

UPDATE: Într-un drept la replică, atât Kyros Vassaras, cât şi Horia Mladinovici au negat că ar fi existat un astfel de episod, în care arbitrul ar fi intrat într-o şedinţă online, deşi era ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice:

”Pe durata întâlnirii am purtat un dialog care a fost încheiat cu un mesaj puternic pentru toţi participanţii, în care am punctat cum trebuie să reacţioneze în situaţii când revăd un incident pe monitor. Arbitrul Horia Mladinovici nu a fost niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice. Aşadar, nu a existat niciun fel de conflict.

În întâlnirile noastre discutăm întotdeauna în mod detaliat despre diferite faze, aşa că pot apărea şi opinii diferite. În final, e de datoria CCA să transmită arbitrilor instrucţiunile corecte. Nu e cazul ca arbitrii să fie supuşi unor presiuni suplimentare”, a transmis preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

„Nu am participat niciodată la vreo şedinţă, în persoană sau online, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru nu s-a întâmplat nici cu ocazia întâlnirii arbitrilor din luna noiembrie la care se face referire în materialul de presă.

Cei care mă ştiu îmi cunosc stilul de viaţă sănătos, incompatibil cu consumul băuturilor alcoolice, nici măcar ocazional. Mai mult decât atât, în acea zi eram acasă şi aveam şi rolul de a-mi supraveghea doi din cei trei copii. Comportamentul meu nu a fost în niciun moment deplasat.

Pe durata şedinţei nu am făcut altceva decât să îmi susţin punctul de vedere asupra unei decizii.

Atât şi nimic mai mult. Articolul în cauză îmi provoacă un grav prejudiciu de imagine, atât pe plan profesional, cât şi personal, motiv pentru care analizez posibilitatea de a mă adresa instanţelor de judecată”, a spus Horia Mladinovici, potrivit unei informări emise de FRF.


Un central din Superligă ar fi intrat în dizgraţia lui Kyros Vassaras, după ce ar fi participat la o şedinţă cu şeful CCA sub influenţa alcoolului, la mijlocului lui noiembrie 2022.

Este vorba despre Horia Mladinovici (38 de ani), arbitrul anului în România în sezonul 2020/2021, sezon în care a fost delegat la 22 de etape din 40 şi la încă nouă ca rezervă.

”Lăsaţi-l acum, mâine va avea o altă părere!”

Potrivit Prosport, incidentul ar fi avut loc în jur de 14 noiembrie, la finalul etapei cu numărul 18 din Superligă, în cadrul unei şedinţe care se ţine, pe Zoom, după fiecare rundă.

În acea etapă, Mladinovici fusese la centru la meciul Mioveni - CFR Cluj 0-1, partidă în care a comis o eroare majoră de arbitraj, neacordând un penalty campioanei.

Conform sursei citate, Vassaras i-a reproşat lui Mladinovici eroarea, iar centralul ar fi avut o reacţie complet neaşteptată, contrazicându-l pe grec pe un ton care i-a surprins pe toţi ceilalţi participanţi la şedinţă.

Mladinovici ar fi fost sub influenţa alcoolului, motiv pentru care Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu ar fi intervenit pentru a aplana conflictul dintre colegul lor şi Kyros Vassaras.

Un central din Superligă, sub influenţa alcoolului la şedinţa în care era certat de Vassaras

Şeful CCA le-ar fi transmis apoi celor doi: ”Lăsaţi-l acum, mâine va avea o altă părere!”, sugerând că Mladinovici va interpreta diferit situaţia odată ce nu se va mai afla sub influenţa alcoolului.

În urma partidei dintre Mioveni şi CFR, din a 18-a etapă, centralul de 38 de ani nu a mai fost delegat la centrul niciunui joc până în a 24-a rundă, când a condus Chindia - UTA.

Contactat pentru a comenta informaţia apărută în legătură cu el, Horia Mladinovici nu a putut oferi nicio declaraţie, întrucât nu îi este permis de către FRF.

Contactaţi departamentul de Comunicare al FRF, nu am voie să fac declaraţii”, a fost reacţia lui Mladinovici.

 

Afla mai multe despre: kyros vassaras 

viewscnt
Articole similare