Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Robert Popa! Pentru ce sumă i se va permite să plece jucătorului disperat să scape din Bănie: ”Eu zic că merită”

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Robert Popa! Pentru ce sumă i se va permite să plece jucătorului disperat să scape din Bănie: ”Eu zic că merită”

FC U Craiova

Comentarii

După ce Robert Popa (19 ani) a lansat acuzaţii serioase la adresa lui U Craiova 1948 şi şi-a manifestat dorinţa de a pleca din Bănie, patronul Adrian Mititelu a recunoscut că ar fi dispus să renunţe la goalkeeper, dar doar pentru o anumită sumă.

În urmă cu mai multe zile, Robert Popa a iscat un nou scandal la U Craiova 1948, după ce a lansat acuzaţii serioase la adresa clubului oltean şi conducătorilor săi.

Adrian Mititelu a recunsocut că a fost şocat de declaraţiile portarului din Bănie, care şi-a pierdut recent locul de titular la Craiova, în favoarea lui Ionuţ Gurău.

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Robert Popa

Au existat speculaţii că Popa ar încerca să forţeze plecarea de la U Craiova 1948, iar Mititelu a confirmat că ar fi dispus să se despartă de acesta, dacă va primi un milion de euro.

Momentan, portarul de 19 ani urmează să se realăture echipei şi să reia antrenamentele, dar viitorul său rămâne incert, chiar dacă mai are mai bine de trei ani de contract cu trupa olteană.

Popa a anunţat că astăzi vine la echipă. E unul dintre jucătorii noştri şi va beneficia de aceleaşi şanse şi drepturi pe care le au şi ceilalţi jucători.

Nu are nimeni nimic cu el, un tânăr teribilist care a făcut nişte afirmaţii foarte urâte, dar foarte nedevărate. Eu şi acum sunt stupefiat de ce a putut să spună.

Nici măcar 20 la sută nu este adevărat din ce a spus. E treaba lui, nu va avea o atitudine ostilă din partea noastră. Eu din contră, poate e o slăbiciune a mea, ne comportăm foarte frumos.

”Eu zic că merită”

Eu tot timpul m-am comportat exemplar cu jucătorii. Popa are valoare şi are şi o perspectivă uriaşă. El face 20 de ani în primăvară. Nu se pune problema să renunţăm la el, e un jucător în care am investit mult.

L-am propulsat de la Liga 3 la Liga 1, are calităţi şi noi l-am ajutat să crească profesional. Nu putem să îi dăm drumul că s-a supărat. Mai are contract încă trei ani şi jumătate.

Dacă găseşte o echipă care vrea să îl ia, nu cerem sume cum zicea el de nu ştiu câte milioane. Eu zic că merită un milion de euro, are perspectivă foarte bună”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare