Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova 1948 pierde noua senzaţie din lot! Mititelu jr. l-a "ameninţat ca un cămătar": "Nu mai am curaj sa merg la antrenamente"

U Craiova 1948 pierde noua senzaţie din lot! Mititelu jr. l-a "ameninţat ca un cămătar": "Nu mai am curaj sa merg la antrenamente"

FC U Craiova

Comentarii

O nouă problemă s-a aflat la U Craiova 1948, unde tensiunile persistă. Clubul riscă să-l piardă pe portarul "cotat pe locul 3 în lume la U21". Jucătorul susţine că a cerut rezilierea contractului, după o dispută cu Adrian Mititelu junior.

Dispută la U Craiova 1948 între familia Mititelu şi portarul Robert Popa

Robert Popa (19 ani), portarul naţionalei U21 a României, a ieşit din graţiile conducerii. Fotbalistul susţine că este nedreptăţit, după ce a avut o dispută cu fiul lui Adrian Mititelu, pe finalul anului 2022. 

90 de minute pe teren a mai prins în noiembrie, în înfrângerea cu FCSB, scor 2-0, iar din acel moment clubul nu s-a mai bazat pe el, deşi a fost unul dintre cei mai lăudaţi tineri portari români. 

Robert Popa şi-a expus poziţia şi a anunţat clar că vrea să joace din nou, dar la o altă echipă. 

„La pauza meciului cu CSU Craiova, când m-am accidentat, a venit Mititelu Jr. Am fost ameninţat că sunt cel mai slab portar din istoria Craiovei şi s-a exprimat cu un ton golănesc. A zis-o aşa, ca un cămătar, că nu o să mai joc niciodată şi că ma va face. Iar eu i am răspuns cu: 'Domnul Adiţă, nu am greşit şi nu am gafat cu nimic , iar echipa cu care am jucat atunci nu era ce mai în formă (ca urmare el le-a reziliat contractul la 90% sau acum nu mai sunt în lot), iar eu nu pot să fac singur diferenţa'. După acest incident, tatăl meu a avut o discuţie cu Adrian Sr şi el a recunoscut că băiatul lui a venit la mine şi că a greşit. I-a promis tatălui meu că nu se pune problema ca clubul e al lui şi ca nu o sa îmi aducă un deserviciu. 

După aceste discuţii avute, bineînţeles că m-am pregătit foarte bine, şi mi-am aşteptat rândul. Au trecut 1, 2, 3, 7 etape, am văzut ca nu mi s-au dat minute şi ca nici nu aveau de gând să mă folosească.

Ulterior, am primit informaţia că din pauza de iarnă să joace cu colegul meu (n.r. - Gurău), indiferent de rezultat sau de modul cum mă antrenez. Ţin sa precizez că eu sunt jucătorul echipei naţionale, sunt cotat pe locul 3 în lume la U21, la o categorie cu 2 ani mai sus, şi ca nu-mi poate lua absolut nimeni dreptul la muncă. 

Mama mea a absolvit două facultăţi să se ocupe de educaţia mea şi sa ajung pe un drum bun, iar un club ca FC Universitatea Craiova, condusă de familia Mititelu, sa îmi obtureze acest traseu... Eu doresc să îmi reziliez contractul pe cale amiabila cu clubul FC Universitatea Craiova, pentru că îmi doresc să mă duc la un club la care pot juca, dacă la Universitatea Craiova nu am loc sau nu am calitatea necesară. Nu vreau să fiu sechestrat sau păstrat împotriva voinţei mele si nici nu îmi doresc să consum banii acestui club inutil. Fac de 14 ani fotbal şi an de an am avut performanţe extraordinare şi la turneul final am ieşit portarul turneului. Îmi doresc să am continuitate ca să îmi ating scopul şi ţelul. 

Nimeni din lume nu mă poate opri din drumul meu spre performanţă. Sunt un luptător!”, a declarat Robert Popa pentru Sport.ro.

Robert Popa: "Dacă nu joc, cariera mea s-a încheiat, pentru ca nu mai e nimeni interesat de tine"

În 68 de meciuri a apărat Robert Popa la U Craiova 1948, unde a fost om de bază de-a lungul sezoanelor. Totul s-a terminat în iarnă, când şi-a dat seama că este blocat. 

„Eu am cerut rezilierea contractului în iarnă. Iar mi-a promis solem şi chiar şi-a prezentat scuzele pentru întâmplare. M-am bucurat nespus de mult pentru echipă şi rezultate, dar ulterior am aflat că nu o să mai joc indiferent de rezultate şi aşa eu nu pot să mai stau. O să merg unde o să joc.

Rea-intenţia s-a văzut că nu m-au împrumutat către alt club, unde aş putea să joc, şi nici nu m-au vândut la alt club de la care au venit oferte pe orice suma. Am informaţii că au cerut sume exorbitante.

Este momentul în care trebuie să joc. Dacă nu joc până la vârsta de 22-23 de ani cariera mea de fotbalist s-a încheiat pentru ca nu mai e nimeni interesat de tine, decât familia. Trebuie sa demonstrez acum!

Pur şi simplu, din cauza ameninţărilor primite, nu mai am curaj sa merg la antrenamente pentru ca nu mai am siguranţa integrităţii corporale!”, a mai spus Robert Popa pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: robert popaportar robert popaadrian mititeluadrian mititelu jrfiu adrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare