Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amalia Covaliu, fiica preşedintelui COSR, vicecampioană europeană la sabie cadeţi! Anastasia Fusea a obţinut medalia de bronz

Amalia Covaliu, fiica preşedintelui COSR, vicecampioană europeană la sabie cadeţi! Anastasia Fusea a obţinut medalia de bronzgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Amalia Covaliu a reuşit să obţină medalia de argint la Campionatul European de Scrimă de cadeţi şi juniori de la Tallinn.

Amalia Covaliu, fiica preşedintelui COSR, vicecampioană europeană la sabie cadeţi

Sportiva Amalia Covaliu (CS Dinamo), fiica preşedintelui COSR, Mihai Covaliu, a obţinut, marţi, medalia de argint în proba de sabie la Campionatul European de cadeţi şi juniori de la Tallinn (Estonia).

Potrivit CS Dinamo, până în finală, Amalia a avut 10 victorii (6 în grupă şi 4 pe tabloul de 64). În ultimul act, ea a cedat în faţa sportivei maghiare Emese Domonkos (10-15). Născută pe 25 martie 2008, Amalia este antrenată de mama ei, Irina Covaliu.

În aceeaşi probă, Anastasia Fusea (CS Dinamo) a cucerit medalia de bronz. Anastasia a câştigat 8 meciuri, dar a cedat în semifinale în faţa aceleiaşi sportive maghiare, Emese Domonkos.

La startul probei au fost 66 de sportive.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: amalia covaliu 

viewscnt
Articole similare