Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Adrian Mititelu nu-i vine să creadă după ce fotbalistul său a atacat U Craiova 1948! "Tot fotbalul românesc îi ştie problema"

Lui Adrian Mititelu nu-i vine să creadă după ce fotbalistul său a atacat U Craiova 1948! "Tot fotbalul românesc îi ştie problema"

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, s-a arătat mirat după ce portarul de 19 ani, Robert Popa, a făcut acuzaţii la adresa clubului. Afaceristul nu vrea să-i rezilieze contractul, vrea împăcarea, dar vorbeşte despre problema fotbalistului.

Adrian Mititelu îi răspunde portarului lui U Craiova 1948, Robert Popa

Robert Popa (19 ani), portarul naţionalei U21 a României, a ieşit din graţiile conducerii. Fotbalistul susţine că este nedreptăţit, după ce a avut o dispută cu fiul lui Adrian Mititelu, pe finalul anului 2022. De atunci, el nu a mai intrat în poartă, unde a fost preferat Ionuţ Gurău (23 de ani). 

La scurt timp, Adrian Mititelu a venit cu replica şi a spus că portarul e influenţat de tatăl său. De asemenea, afaceristul care conduce U Craiova 1948 susţine că Robert Popa nu acceptă concurenţa. 

„Sunt stupefiat şi consternat că a putut să spună astfel de aberaţii şi de lucruri neadevărate, pe de altă parte, acum realizez că a făcut asta pentru a-şi justifica gestul urât de a nu accepta concurenţa la echipă şi de părăsi echipa efectiv fără nicio acoperire morală, regulamentară. E un tânăr teribilist, un mare talent, un portar foarte bun, care însă nu a fost obişnuit cu postura de rezervă. 

El de la Liga 3 până la Liga 1 a fost în cea mai mare parte a timpului titular, iar acum dintr-o dată s-a întâlnit cu o concurenţă care a făcut pentru o perioadă să fie şi rezervă. Şi-a exprimat nemulţumirile de foarte mult timp, am încercat să îi explicăm că va veni şi vremea lui. De fapt era şi în plan ca în următoarele 2-3 meciuri să intre şi el, dar nu puteam să îl scoatem pe Gurău din poartă, care se află într-o perioadă foarte bună, de când e în poartă nu am pierdut niciun meci. 

Un băiat care se pregăteşte exemplar şi e la fel de talentat ca Popa. Pentru mine, amândoi au aceeaşi valoare sportivă şi umană. Nu puteam să fac deosebiri, din păcate el este sub influenţa nefastă a tatălui lui. Tot fotbalul românesc ştie că Robert Popa are problema cu taică-su, el îl coordonează în toate aceste lucruri, problemele care sunt la naţională, le ştiu cei din Federaţie, legate de modul de a se comporta" a declarat Adrian Mititelu pentru Sport.ro. 

Adrian Mititelu, despre Robert Popa: "E un copil răsfăţat, a fost de mic şi nu acceptă. Când îi iei jucăria, plânge"

"Ce să zic? E un tânăr care sper să îşi revină. Bineînţeles că rămâne, are contract valabil pe 3 ani de zile, vreau să spun că, cu toate lucrurile urâte spuse astăzi eu îl apreciez în continuare foarte mult şi ţin la el. E un copil, care pe fondul frustrărilor, că nu joacă, şi instigarea tatălui său...a spus lucruri neadevărate, care nu îi fac cinste. 

El promite în continuare. E un copil răsfăţat, a fost de mic şi nu acceptă. Când îi iei jucăria, plânge. Eu zic că îşi va reveni, va înţelege că în viaţă trebuie să ştii şi cum să te comporţi. Să vină la antrenamente, el lipseşte de câteva zile, motivul e că nu joacă. Tatăl lui voia garanţia că va fi titular, ceea ce e absurd, eu am sacrificat totul pentru echipă, nu pot să mă pun contra curentului şi să bag în echipă jucător din moment ce concurenţa este în formă. 

Nu îl trimitem la echipa a doua, eu vreau să îl ajut să treacă peste eveniment, nu să adâncesc situaţia. Să se prezinte la echipă, să facă ce trebuie şi va veni şi vremea lui, fără presiuni şi mici şantaje”, a mai spus finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu juniorrobert popau craiova 1948 

viewscnt
Articole similare