Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele nemulţumiri dinspre conducere la CFR Cluj în acest an! Acţionarul reproşează direct: "Trebuie să spun că sunt îngrijorat"

Primele nemulţumiri dinspre conducere la CFR Cluj în acest an! Acţionarul reproşează direct: "Trebuie să spun că sunt îngrijorat"

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul minoritar de la CFR Cluj, Ştefan Gadola, s-a arătat alarmat de lipsa de eficienţă a atacanţilor antrenaţi de Dan Petrescu. De asemenea, el a remarcat că Gabriel Debeljuh, scos din uz în Gruia, lipseşte echipei.

Conducerea a ieşit cu primele reacţii după ce CFR Cluj a pierdut turul play-off-ului cu Lazio, scor 0-1

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric. Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4.

Astfel, campioana Superligii a ajuns la trei meciuri fără gol marcat, situaţie care a dus la două înfrângeri în campionat şi la cea de la Roma. 

Unul dintre conducătorii lui CFR Cluj, Ştefan Gadola, a ieşit în faţă pentru a evidenţia problema cu care se confruntă echipa din Gruia. 

„Trebuie să spun că sunt îngrijorat. E al 4-lea meci în care nu dăm gol. Noi nu avem atacanţi. Asta este părerea mea. Degeaba avem atacanţi cu numele, dacă nu dăm goluri. Poate încă nu s-au adaptat şi nu există o coeziune între ei. Dacă stau să mă gândesc, când era Debeljuh eram mult mai periculoşi decât în zilele acestea. În spate erau aceiaşi jucători.

Dar aveam atacant şi eram periculoşi. Nu dăm goluri, nu am fost deloc periculoşi. Cred că în meciul care vine săptămâna viitoare putem să facem o figură frumoasă. La un singur capilol am fost superiori. Am avut superioritate numerică. 

Dacă scoteau portarul, noi tot nu marcam. Nu a avut ce face portarul lor. Dacă erau băieţii mai inspiraţi, dacă erau mai agresivi, era mult mai bine. Nu am reuşit să fim mai dinamici, mai agresivi”, a declarat Ştefan Gadola, potrivit Gazetei Sporturilor

Gabriel Debeljuh este în război cu CFR Cluj. Atacantul a atacat clubul pentru lipsa de sprijin în timpul perioadei grele prin care trece, în timp ce Marius Bilaşco a transmis că jucătorul croat minte. 

Afla mai multe despre: cfr clujstefan gadolalazio cfr clujgabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare