Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp îşi critică dur jucătorii după înfrângerea cu Real Madrid: ”Greşeli care nu au voie să se întâmple”. Ce spune despre retur

Jurgen Klopp îşi critică dur jucătorii după înfrângerea cu Real Madrid: ”Greşeli care nu au voie să se întâmple”. Ce spune despre retur

Liverpool

Comentarii

Liverpool a condus-o cu 2-0 pe Real Madrid pe Anfield, dar a ajuns să fie învinsă cu 2-5 de campioana Europei. În urma partidei, Jurgen Klopp şi-a criticat dur jucătorii şi a recunoscut că va fi o ”mare provocare” pentru ”cormorani” să încerce să întoarcă scoruil

Real Madrid s-a dezlănţuit pe Anfield şi a reuşit să revină de la 0-2 şi să se impună cu 5-2 împotriva lui Liverpool, după dublele lui Vinicius şi Benzema şi reuşita lui Militao.

Alisson a gafat decisiv la golul egalizator şi a fost criticat de Klopp după meci, însă nici coechipierii săi nu au scăpat de dezamăgirea neamţului, care a recunoscut că echipa sa are şanse mici să se mai califice.

Jurgen Klopp îşi critică dur jucătorii după înfrângerea cu Real Madrid

A fost un meci senzaţional, perfect, a fost un start intens, 2-0, prima repriză a fost bună, în afară de golurile primite. Primul gol... nu îi urmăream când trebuie să îi urmărim pe teren.

E o echipă care te pedepseşte. Al doilea gol, o greşeală (n.r. a lui Alisson) care nu ar fi trebuit să se întâmple şi care nu are voie să se întâmple. Şi e 2-2.

La pauză, simţeam că putem să o facem din nou, că putem ţine ritmul, dar la prima situaţie... au trimis o minge lungă la Vinicius, nu sunt sigur că a fost fault, dar cum ne-am apărat nu a fost ok şi apoi a fost 2-3.

Asta nu ajută, împotriva unei echipe care e incredibilă. Nu am mai reuşit să revenim pe calea cea bună, trebuie să joci cum am jucat în prima repriză pe tot parcursul celor 90 de minute.

”Greşeli care nu au voie să se întâmple”

La 3-2, ei au devenit mai încrezători şi au înscris goluri superbe, unul cred că a fost deviat, dar asta este. Am pierdut 2-5, sunt multe lucruri de învăţat.

la una dintre situaţiile din care au marcat, aveam cinci sau şase jucători în zonă şi nicio intrare... asta nu are voie să se întâmple. Se poate, dar nu ar trebui să se întâmple.

Singurul mod să încetineşti jocul este să ai posesia, dar noi am pierdut mingi în momente ciudate. E o provocare mare să organiezei defensiva împotriva lui Vinicius şi Benzema.

Da, va fi dificl. dar vom merge acolo şi vom juca fotbal. Nu avem cele mai bune premize după azi, dar trebuie să dăm goluri acolo. Va fi o provocare uriaşă”, a declarat Jurgen Klopp, după înfrângerea cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare