Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse îi dă Dan Petrescu CFR-ului să se califice înaintea returului cu Lazio: ”Atât au ei, atât noi”

Ce şanse îi dă Dan Petrescu CFR-ului să se califice înaintea returului cu Lazio: ”Atât au ei, atât noi”

CFR Cluj

Comentarii

Înaintea meciului retur cu Lazio, Dan Petrescu (55 de ani) a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a vorbit despre şansele echipei sale la calificare. După 0-1 la Roma, ”Bursucul” este de părere că dubla este deja aproape decisă.

CFR Cluj a beneficiat de o şansă uriaşă în meciul tur cu Lazio, din play-off-ul Conference League, după ce fundaşul Patric a fost eliminat în minutul 15, pentru un fault asupra lui Ermal Krasniqi.

Brazilianul a fost trimis la vestiare, iar campioana României a jucat 75 de minute în superioritate numerică împotriva italenilor, dar nu a reuşit nici măcar să obţină o remiză.

Ce şanse îi dă Dan Petrescu CFR-ului să se califice înaintea returului cu Lazio

Ciro Immobile a marcat unicul gol al partidei în prelungirile primei reprize, iar apoi gazdele au ţinut fără probleme de avantaj, fiind favorite să se impună şi în retur.

Dan Petrescu nu se va putea baza pe Yuri şi Nana Boateng la meciul de joi, lucru care îl face pe ”Bursuc” să se plângă, din nou, că este dezavantajat.

Întrebat despre şansele la calificare ale fiecărei echipe, Dan Petrescu a afirmat că formaţia sa are doar 10% şanse, în timp ce cei de la Lazio au 90%.

”90 la sută Lazio şi 10 la sută CFR”

Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte (n.r. de la Lazio)! Zi un nume! La meciul tur, s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni. La noi lipsesc doi jucători.

La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajaţi. Noi avem doi jucători care nu joacă. 90 la sută (n.r. şanse de calificare) Lazio şi 10 la sută CFR.

Asta e realitatea (...) O să încercăm să dăm totul cu publicul în spate”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Partida dintre CFR Cluj şi Lazio se va disputa duminică, de la ora 22:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orangesport.ro, în format live video.

Apoi, în următoarea etapă de campionat, campioana va da peste Petrolul, pe Ilie Oană, luni, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare