Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi, prezent la antrenamentele unei echipe de top din Europa! A ”furat meserie” de la antrenorul care are şanse mari să câştige titlul în acest sezon | EXCLUSIV

Rădoi, prezent la antrenamentele unei echipe de top din Europa! A ”furat meserie” de la antrenorul care are şanse mari să câştige titlul în acest sezon | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, marţi, înaintea partidelor din optimile Ligii Campionilor, Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit că fostul său colaborator şi coleg, Mirel Rădoi (41 de ani) a fost prezent la antrenamentele Romei, în perioada în care Luciano Spalletti (63 de ani) era antrenor.

Plecat la Al Tai la sfârşitul lui ianuarie, Mirel Rădoi se află la prima experienţă în antrenorat în afara României, după ce le-a mai pregătit pe FCSB, România U21, România şi Universitatea Craiova.

Fostul selecţioner a stat pe banca tehnică a echipei din Arabia Saudită la trei meciuri până acum, dar a câştigat numai unul dintre ele, obţinând şi o înfrângere şi o remiză.

”Mirel vorbea foarte frumos de el”

Deocamdată, Rădoi nu a reuşit vreun rezultat cu adevărat notabilă în carieră, în afară de cea la juniori, iar mandatele sale alături de România, FCSB şi Universitatea Craiova s-au încheiat dezamăgitor.

Totuşi, fostul selecţioner a făcut eforturi să înveţe cât mai mult meserie, iar, în urmă cu mai mulţi ani, a fost chiar prezent la antrenamentele Romei, pentru a ”fura meserie” de la Luciano Spalletti.

Nicolae Dică a dezvăluit, în direct la Orange Sport, că Rădoi a vorbit foarte frumos despre actualul antrenor al lui Napoli şi că toţi jucătorii pe care i-a întrebat despre acesta au avut tot doar lucruri bune de spus.

Rădoi, prezent la antrenamentele unei echipe de top din Europa

Din ce ştiu eu, că mă mai interesez din ce referinţe mai am, e un antrenor foarte bun, se vorbeşte foarte frumos despre el, jucătorii cu care am vorbit eu au vorbit foarte frumos despre el.

Şi ştiu şi Mirel parcă, nu sunt sigur, cred că a fost la el la antrenamente. Şi Mirel vorbea foarte frumos de el”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

În prezent pe primul loc în Serie A, cu un avans de 15 puncte faţă de ocupanta locului secund, Napoli are şanse uriaşe să cucerească primul său titlu de după 1990.

Un mare merit i se datorează lui Lucian Spalletti, care a reuşit să reconstruiască incredibil lotul, după plecările notabile din această vară ale lui Ruiz, Mertens, Koulibaly sau Insigne.

Mai mult, italienii sunt şi cu un picior în sferturile Ligii Campionilor.

 

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare