Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Mititelu i-a găsit deja înlocuitor lui Robert Popa! Cine îi ia locul ”tricolorului mic”: ”Un portar foarte bun”

Surpriză! Mititelu i-a găsit deja înlocuitor lui Robert Popa! Cine îi ia locul ”tricolorului mic”: ”Un portar foarte bun”

FC U Craiova

Comentarii

Robert Popa (19 ani) şi-a manifestat dorinţa de a o părăsi pe U Craiova 1948, după ce ar fi avut parte de un tratament execrabil din partea clubului. Adrian Mititelu nu este îngrijorat însă, numind cei doi portari care se luptă pentru a îi lua locul internaţionalului român de tineret.

Un nou scandal a izbcunit la U Craiova 1948, săptămâna trecută, după ce Robert Popa şi-a manifestat public dorinţa de a pleca din Bănie, după ce ar fi avut parte de un tratament execrabil din partea clubului.

Portarul de 19 ani, titular la toate categoriile de vârstă ale naţionalei pe la care a trecut până acum, a afirmat că îi este frică să mai revină la antrenamente şi că ar fi fost ameninţat de Adrian Mititelu junior.

Surpriză! Mititelu i-a găsit deja înlocuitor lui Robert Popa

Între timp, Popa şi-a recăpătat curajul şi a decis să revină la antrenamentele echipei, iar Adrian Mititelu a dezvăluit că ar fi dispus să renunţe la acesta, dar numai pentru un milion de euro.

Totuşi, în contextul în care Robert Popa are şanse mici să mai evolueze în tricoul lui U Craiova 1948, având în vedere declaraţiile făcute, oltenii au nevoie de un înlocuitor.

Iar Adrian Mititelu susţine că echipa sa are deja doi candidaţi în acest sens. Pe lângă Ionuţ Gurău, care şi-a asigurat deja locul de tiular, tinerii Mario Enache (19 ani) şi Sebastian Firulescu (16 ani) se luptă pentru postul de portar de rezervă.

”Antrenorii de portari îl cotează ca un tânăr de mare perspectivă”

Şi Gurău e un portar foarte bun, mai avem şi Enache, care e de-o seamă cu Popa şi ne-a ajutat mult la Liga 2, dar a avut o accidentare.

Mai avem un copil, Firulescu, are 16 ani, dar antrenorii de portari îl cotează ca un tânăr de mare perspectivă. Stăm bine la portari”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Patronul lui U Craiova s-a declarat dezamăgit şi şocat de afirmaţiile publice făcute de Robert Popa, care este crescut chiar în academia oltenilor şi care a purtat şi banderola de căpitan pentru echipă.

Drumul portarului de 19 în Bănie pare aproape de final, dar va fi interesant de văzut dacă se va ivi vreo echipă dispusă să plătească un milion de euro pentru acesta sau dacă Mititelu va mai renunţa la pretenţiile sale.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare