Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderi importante pentru Lazio. Doi titulari din meciul tur cu CFR ratează partida de joi de la Cluj

Pierderi importante pentru Lazio. Doi titulari din meciul tur cu CFR ratează partida de joi de la Cluj
Comentarii

Fotbaliştii Sergej Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, care au fost titulari în meciul tur de la Roma, sunt incerţi pentru partida pe care Lazio o va susţine joi cu CFR Cluj, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile Conference League.

Mijlocaşul sârb Milinkovic-Savic a ratat şi antrenamentul de miercuri, după ce nu se pregătise nici luni, din cauza unor probleme gastrointestinale.

Atacantul Zaccagni nu a participat nici el la şedinţa de pregătire de miercuri, tot din cauza unui virus gastrointestinal. Astfel, cei doi vor rata, cel mai probabil, meciul de joi seara, de la Cluj-Napoca.

Lazio nu poate conta, între alţii nici pe fundaşii Alessio Romagnoli, Ştefan Radu (ambii accidentaţi) sau pe Patric (suspendat). De asemenea, atacantul Pedro, care a suferit o fractură nazală, nu va fi disponibil pentru meciul cu CFR.

Lazio a câştigat cu 1-0 meciul tur, de pe Stadio Olimpico, deşi a jucat din minutul 15 în inferioritate numerică (Patric a fost eliminat).

CFR Cluj întâlneşte joi seara echipa italiană Lazio, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile Europa Conference League la fotbal, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, de la ora 19:45.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare