Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei dintre cei mai bogaţi români i-au făcut o ofertă lui Hagi pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni de la Farul: ”Să ajutăm clubul” | EXCLUSIV

Trei dintre cei mai bogaţi români i-au făcut o ofertă lui Hagi pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni de la Farul: ”Să ajutăm clubul” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Dan Şucu a dezvăluit că i-a făcut o ofertă lui Gică Hagi, alături de Iulian Stanciu şi Florin Talpeş, fondatori ai eMag şi Bitdefender, pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Viitorul Constanţa, devenită între timp Farul.

Dan Şucu a devenit cunsocut în fotbalul românesc după ce a devenit unul dintre finanţatorii Rapidului, la finalul ultimului sezon. Doar că fondatorul Mobexpert nu se afla la prima încercare de a intra în fenomen.

În jurul anului 2019, omul de afaceri, alături de doi dintre cei mai bogaţi români din lume, i-au făcut o ofertă lui Gică Hagi pentru a prelua fiecare câte 20% din acţiunile Farului, încă numită Viitorul pe atunci.

Trei dintre cei mai bogaţi români i-au făcut o ofertă lui Hagi pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni de la Farul

Primul dintre aceştia, Florin Talpeş, ar avea o avere de în jur de 600 de milioane de euro, datorită firmei Bitdefender, clasându-se pe locul şapte în topul celor mai bogaţi români.

Celălalt, Iulian Stanciu, fondator al eMag, ar fi ”doar” al 10-lea cel mai avut om din România, cu o avere estimată la aproxmativ 370 de milioane de euro.

În cele din urmă, numai Dan Şucu, care ar deţine o avere de 120 de milioane de euro, s-a mai implicat în fotbal, dar nu la Farul, desigur, după ce negocierile cu ”Regele” au picat.

”Erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi”

Omul de afaceri se declară mulţumit acum însă că nu a mai ajuns să se implice la Viitorul, întrucât i s-a ivit şansa de a i se alătura Rapidului.

Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%... eu am încercat să cumpăr 20%, Stanciu de la Emag şi domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare