Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banii unui afacerist din Superligă, în pericol? Panduru: "Pot să cred că îşi permite să se distreze, să vină la stadion, să facă poze" | EXCLUSIV

Banii unui afacerist din Superligă, în pericol? Panduru: "Pot să cred că îşi permite să se distreze, să vină la stadion, să facă poze" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, e sigur. Cei mai mulţi dintre afaceriştii care îşi direcţionează banii în fotbalul românesc îi pierd.

Basarab Panduru: "Te bagi şi pierzi bani. Toţi au fost proşti care au băgat bani?"

Fostul fotbalist consideră că fotbalul e o afacere riscantă în România şi a vorbit despre Dan Şucu, noul acţionar de la Rapid Bucureşti care a făcut un plan pe o perioadă îndelungată. 

Şucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanţul de magazine are o reţea de 26 de puncte de desfacere, chiar şi în afara ţării, mai exact în Sofia (Bulgaria) şi Belgrad (Serbia).

Afaceristul a investit patru milioane de euro la Rapid Bucureşti şi a spus că este dispus să mai scoată alte 10 milioane de euro în viitor. 

Însă, Basarab Panduru consideră că-şi riscă investiţia. 

"Şucu crede că e business, pentru că a reuşit în afaceri, nu vede de ce nu ar reuşi în fotbal. Cred că îşi şi permite... E printre puţinii care fac un business plan, face plan pe 10 ani. Anul ăsta îmi permit să bag două milioane, două milioane anul următor, dar după patru ani de zile s-ar putea să nu iei niciun ban, ceea ce nu se întâmplă la afacerile lui. Discutaţi voi şi ajungeţi din nou la mine. 

Problema noastră e că noi comparăm cu ce fac cei de afară. Nu înţelegem ce suntem. Nelu Varga a băgat 25 de milioane şi îi pierde în momentul ăsta? Cine îşi permite în România să piardă banii ăştia? 

90% în România pierzi bani. Fotbalul nu e mobilă. 

Pot să cred că Şucu îşi permite să se distreze, să vină la stadion, să facă poze. El îşi permite să cheltuie nişte bani. Nu-l văd să piardă bani, să iasă pe minus. 

După părerea mea, te bagi şi pierzi bani. Nouă din 10 au pierdut bani. La noi poţi să bagi 190 de milioane, că se duc. Aproape că toată lumea pierde când te bagi în fotbal, în afară de Gigi Becali. 

Nu zic eu, istoria zice. Dar toţi au fost proşti care au băgat bani?", a declarat Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: basarab pandurudan sucurapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare