Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj. Nicolo Napoli nu are nimic împotrivă: ”Nu e problemă!”

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj. Nicolo Napoli nu are nimic împotrivă: ”Nu e problemă!”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj, la cererea lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova va disputa fără spectatori meciul cu Universitatea Cluj. Nicolo Napoli nu are nimic împotrivă: ”Nu e problemă!”

Scandalul uriaş izbucnit la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, după ce partida a fost abandonată din cauza scandărilor fanilor olteni, a creat rumoare în fotbalul românesc şi a provocat numeroase reacţii la nivel înalt.

  • U Craiova 1948 va pierde, aproape sigur, la ”masa verde” meciul cu Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Finanţatorul grupării din Bănie a spus că, cel puţin o perioadă, U Craiova 1948 va juca fără spectatori la meciurile de acasă!

Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, a vorbit despre situaţia de la club din Craiova. 

”Nu e problemă, important e că fotbaliştii să intre concentraţi pe teren. Am încredere că fotbaliştii mei vor face un joc foarte bun”, a declarat Nicolo Napoli. 

  • Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultraşilor olteni. Cum partida a fost oprită din cauza fanilor olteni, aproape sigur FCU Craiova va pierde la „masa verde” cu 0-3.

Nicolae Dică îi ia la rost pe fanii Craiovei. A sărit în apărarea lui Mititelu: ”A venit cu bani de acasă, şi-a riscat familia”

Dică s-a arătat indignat de scandările anti-Mititelu ale fanilor olteni şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa patronului din Craiova. 

”Mititelu este un om care a venit cu bani de acasă, care duce clubul ăsta, susţine clubul ăsta. Ok, cu toţii facem greşeli, dar când un om susţine cu aşa patimă, şi-a riscat familia. Pentru fotbal s-a dus şi la... Dar să te duci la meci să înjuri, să te comporţi aşa, mai ales că faci rău echipei pe care tu o iubeşti.

Tu te duci la meciuri pentru că iubeşti echipa aia, simţi ceva pentru ea. De ce să ai ieşirile astea. Chiar nu pot să îmi dau seama. Când nu a mai băgat bani domnul Mititelu, a dispărut clubul. Omul acesta iubeşte fotbalul din Craiova, de ce să nu îl susţii?”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: u craiovanicolo napoli 

viewscnt
Articole similare