Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu următorul meci al echipei lui Adrian Mititelu: ”Jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale!”

Ce se va întâmpla cu următorul meci al echipei lui Adrian Mititelu: ”Jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale!”

FC U Craiova

Comentarii

Meciul dintre FCU Craiova şi U Cluj, disputat vineri, 3 februarie, de la ora 20:00, se va juca fără spectatori, a anunţat Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Meciul dintre FCU Craiova şi U Cju, disputat vineri, 3 februarie, de la ora 20:00, se va juca fără spectatori, a anunţat Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

FCU Craiova a solicitat ca partida cu U Cluj, din etapa 24 de campionat, să se joace fără prezenţa spectatorilor, iar Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” din Craiova a anunţat joi după-amiază că în acest mod se va desfăşura meciul.

”Jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale!”

”Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori, însă jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

În cazul în care sunt suporteri care doresc să îşi susţină echipa în anumite locaţii din spaţiul public, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Mobile Craiova, potrivit GSP.

Adrian Mititelu a anunţat după meciul de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi OSK şi FCU Craiova, care a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor oltenilor, că va echipa va juca o perioadă fără spectatori.

”Vom juca o perioadă fără spectatori. Nu mai sunt capabil să pot organiza un meci de fotbal.

Mai ales că am informaţii că (n.r. - ultraşii) vor să vină, să facă, să distrugă... Decizia e luată. Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova, dar nu mutăm echipa din oraş”, a declarat Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova-superligă-mititelu 

viewscnt
Articole similare