Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost rapidist îl ironizează pe Leo Strizu după partida cu Farul Constanţa: ”Eu am crezut că e din oamenii ăia pe care îi bagă la pauză să calce în gropi!”

Un fost rapidist îl ironizează pe Leo Strizu după partida cu Farul Constanţa: ”Eu am crezut că e din oamenii ăia pe care îi bagă la pauză să calce în gropi!”

FCSB

Comentarii

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, a fost ironizat de Robert Niţă după partida cu Farul Constanţa.

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

În derby-ul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. 

După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

La FCSB, Mihai Pintilii este tehnician, dar fostul mijlocaş nu are carnet de antrenor, iar în acte este pus Leo Strizu. Această situaţie l-a amuzat pe fostul rapidist Robert Niţă, care l-a ironizat pe posesorul de licenţă PRO al echipei lui Becali. 

”Eu am crezut că e din oamenii ăia pe care îi bagă la pauză să calce în gropi!”

”L-am văzut şi pe antrenorul principal din acte la pauză (n.r. FCSB – Farul) că ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur… Eu am crezut că e din oamenii ăia, călcăreţi.

Pe care îi bagă la pauză să calce în gropi. Călcăreţi de gazon. Am crezut că e din ăia. M-am uitat, nu avea vestă. ‘Uite, bă! Un călcăreţ nou’. Un alt lucru care îmi place”, a declarat Robert Niţă pentru Fanatik

Afla mai multe despre: fcsb-strizu-rapid 

viewscnt
Articole similare