Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură în cazul lui Rareş Ilie: ”Nu avea cum să joace în Franţa! S-a văzut clar că nu era de Nice” | EXCLUSIV

Reacţie dură în cazul lui Rareş Ilie: ”Nu avea cum să joace în Franţa! S-a văzut clar că nu era de Nice” | EXCLUSIV
Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) a fost prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv, după ce israelienii l-au împrumutat de la Nice. Jucătorul român a oferit şi prima declaraţie.

Reacţie dură în cazul lui Rareş Ilie: ”Nu avea cum să joace în Franţa! S-a văzut clar că nu era de Nice” | EXCLUSIV 

Rareş Ilie a lăsat Franţa pentru Israel, acolo unde va îmbrăca tricoul celor de la Maccabi Tel-Aviv, fost adversară a lui Nice din play-off-ul Conference League.

Jucătorul român a fost împrumutat până la finalul sezonului şi va purta tricoul cu numărul 11. Prezentarea oficială a avut deja loc.

MM Stoica a dezvăluit că nu îl miră faptul că Rareş Ilie nu s-a impus la Nice. De asemenea, managerul general de la FCSB a vorbit despre împrumutul lui Rareş Ilie în Israel. 

”Nu avea cum să joace la momentul ăsta, nu avea cum să joace în Franţa! Nu se poate juca în Franţa dacă ai nişte calităţi ieşiti din comun, mă refer la primele două ligi. Îţi trebuie o viteză foarte bună ca să faci diferenţa... lui îi lipsea asta, viteza de deplasare.

E foarte greu să joci acolo. Am văzut primul meci la Nice... S-a văzut foarte clar că nu poate juca Rareş Ilie la nivelul ăla. (n.r. despre împrumutul în Israel) Acolo e diferit, e un plus ca valoarea faţă de România”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”A fost prea repede transferul ăsta, trebuia să mai rămână la Rapid. Foarte greu... Acum s-a dus la o echipă bună, cu tradiţie. Vedem...”, a dezvăluit Nicolae Dică. 

Reacţia lui Rareş Ilie:

”Sunt foarte bucuros să mă alătur lui Maccabi Tel-Aviv şi aştept cu nerăbdare să-mi ajut noii colegi şi să concurez pentru postul de titular.

Când am jucat cu Nice, în vară, îmi amintesc de o atmosferă uimitoare pe Bloomfield Stadium şi aştept cu nerăbdare să joc din nou alături de aceşti fani”, a declarat Ilie, potrivit site-ului oficial al celor de la Maccabi Tel-Aviv.

OFICIAL | Rareş Ilie, noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Prima reacţie a jucătorului: ”Sunt foarte bucuros şi aştept cu nerăbdare”

Afla mai multe despre: rares ilienicemm stoica 

viewscnt
Articole similare