Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rareş Ilie, noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Prima reacţie a jucătorului: ”Sunt foarte bucuros şi aştept cu nerăbdare”

OFICIAL | Rareş Ilie, noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Prima reacţie a jucătorului: ”Sunt foarte bucuros şi aştept cu nerăbdare”

Stranieri

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) a fost prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv, după ce israelienii l-au împrumutat de la Nice. Jucătorul român a oferit şi prima declaraţie.

OFICIAL | Rareş Ilie, noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Prima reacţie a jucătorului

Rareş Ilie a lăsat Franţa pentru Israel, acolo unde va îmbrăca tricoul celor de la Maccabi Tel-Aviv, fost adversară a lui Nice din play-off-ul Conference League.

Jucătorul român a fost împrumutat până la finalul sezonului şi va purta tricoul cu numărul 11. Prezentarea oficială a avut deja loc.

Totodată, Rareş Ilie a oferit şi prima reacţie din postura de nou jucător al lui Maccabi Tel-Aviv.

”Sunt foarte bucuros să mă alătur lui Maccabi Tel-Aviv şi aştept cu nerăbdare să-mi ajut noii colegi şi să concurez pentru postul de titular.

Când am jucat cu Nice, în vară, îmi amintesc de o atmosferă uimitoare pe Bloomfield Stadium şi aştept cu nerăbdare să joc din nou alături de aceşti fani”, a declarat Ilie, potrivit site-ului oficial al celor de la Maccabi Tel-Aviv.

Rareş Ilie fusese cumpărat de Nice în vara anului trecut de la Rapid în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

Dar la formaţia de pe Coasta de Azur a adunat doar opt prezenţe, fără nicio contribuţie ofensivă.

Oficialii clubului israelian l-au remarcat pe Rareş Ilie în play-off-ul Conference League, unde mijlocaşul trecut pe la Rapid a fost titular în ambele meciuri din dubla manşă câştigată de Nice în faţa lui Maccabi Tel Aviv.

Afla mai multe despre: rares iliemaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare