Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu". Ce a făcut MM Stoica, aflat chiar lângă suporteri: "Are dreptate" | EXCLUSIV

"Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu". Ce a făcut MM Stoica, aflat chiar lângă suporteri: "Are dreptate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, cere măsuri împotriva scandalagiilor de pe stadioane.

Ce a făcut MM Stoica atunci când a stat lângă mai mulţi fani care-l înjurau la foc continuu pe Dan Petrescu 

După meciul abandonat dintre Sepsi şi U Craiova 1948, se cer măsuri împotriva celor care scandează trivialităţi pe stadioane. 

Printre cei care cer pedepsirea scandalagiilor se numără şi Mihai Stoica, cel care a intrat în dialog cu anumiţi suporteri ai FCSB, care-l înjurau la foc continuu pe Dan Petrescu. 

De altfel, "Bursucul" s-a plâns de multe ori că nu este respectat în România şi că este înjurat de cei aflaţi în spatele băncilor de rezerve. 

"E mai grav afară cu ungurii din ţară decât atacuri la familie, jigniri... Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Băi, jandarmii... Nu, că trebuie schimbată legea la început. Dacă tu mă înjuri pe stradă şi îţi demonstreză că m-ai înjurat pe stradă, plăteşti amendă. 

De ce să nu se întâmple asta şi pe stadion? Atunci n-ar mai veni ăia, asupriţii de acasă, care nu au voie să facă nimeni acasă. 

Are şi Dan Petrescu dreptate. Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu. Doar de asta veniseră. Le-am spus <<Băi, dar lăsaţi-l, mă, în pace. Totuşi, e legenda Stelei>>. <<Da? A cântat ... Steaua, când au luat titlul>>. <<Da, mă, dar a fost o glumă>>. Ei ţin minte chestiile astea. Ok, nici ce a făcut Petrescu nu e în regulă. Poţi să faci chestiile astea, dar să nu ajungă în presă măcar, că îţi asumi chestiile astea. 

Amendează, dar nu opri meciul. Banii se fac greu, iar amenzile sunt foarte mari. Uită-te la circulaţie ce amenzi sunt, ustură", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a avertizat că e dispus să sesizeze observatorul meciului, iar la un meci al FCSB să se repete "cazul Sfântu Gheorghe"

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicamm stoicadan petrescu injurat 

viewscnt
Articole similare