Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu se implică în scandalul licenţelor din Superligă: ”Ne descurcăm să fim şmecheri”. Îi cere lui Pintilii să respecte regulile FRF

Răzvan Lucescu se implică în scandalul licenţelor din Superligă: ”Ne descurcăm să fim şmecheri”. Îi cere lui Pintilii să respecte regulile FRF

Superliga

Comentarii

Discuţia despre faptul că există mai mulţi antrenori fără licenţă Pro, dar care antrenează "de facto", a luat amploare în ultima vreme.

Răzvan Lucescu se implică în scandalul licenţelor din Superligă: ”Ne descurcăm să fim şmecheri”  

Situaţia în ceea ce priveşte antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele zile. Deşi Mihai Pintilii se ocupă de pregătirea echipei FCSB, acesta nu are licenţă de antrenor!

Tocmai din acest motiv a izbucnit un război între Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, şi Pintilii. 

Răzvan Lucescu a comentat situaţia în care se află Mihai Pintilii, numit antrenor la FCSB deşi nu are licenţă PRO.

”În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învăţaţi cu astfel de situaţii. Ne descurcăm să fim şmecheri.

Pentru a ajunge odată şi odată o ţară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile. Poate că Pintilii este cel mai bun şi cel mai talentat antrenor al României. Trebuie să respecte regulile.

Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la şcoală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Trebuie să înţelegem că trebuie să ajungem la acest moment. Să respectăm regulile. E un haos permanent”, a spus Răzvan Lucescu, conform Fanatik.

Gigi Becali, ironic: "Cui să-i reproşez schimbările, mie?". Înfrângerea cu Farul nu l-a supărat: "Am făcut greşeli, nu trebuia băgat Omrani"

Afla mai multe despre: razvan lucesculicente liga 1 

viewscnt
Articole similare