Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri pentru încă un transfer la FCSB în această iarnă. "Un prieten comun" a mediat între Gigi Becali şi alt patron din Superligă: "Are valoare foarte mare" | EXCLUSIV

Negocieri pentru încă un transfer la FCSB în această iarnă. "Un prieten comun" a mediat între Gigi Becali şi alt patron din Superligă: "Are valoare foarte mare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a studiat cu atenţie piaţa în această iarnă, când nu a dorit să cheltuie sume mari pentru a transfera. Singurul jucător adus a fost Deian Sorescu, pentru 50.000 de euro, dar afaceristul a tatonat şi altă pistă, din Superligă.

Fotbalistul din Superligă de care s-a interesat Gigi Becali pentru transferul la FCSB

În decurs de câteva luni, Gigi Becali ar fi putut lăsa U Craiova 1948 fără cei mai valoroşi fotbalişti. După ce l-a transferat pe Andrea Compagno, pentru 1.5 milioane de euro, finanţatorul FCSB a tatonat şi pista Juan Bauza. 

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a dezvăluit că "un prieten comun" al celor doi afacerişti a înaintat o propunere spre clubul oltean. Totuşi, nu s-a ajuns la un acord, dar nici Juan Bauza nu ar fi încântat să ajungă la FCSB. 

"Nici n-am discutat cu Gigi, doar printr-un prieten comun. Poate am înţeles eu greşit şi cu asta basta. Chiar dacă n-am înţeles eu bine şi nu a fost suma pe care eu am înţeles-o, pentru suma aia nu-l dădeam. El nu vrea, jucătorul (n.r. - Bauza), că am înţeles că nu-i place. Eu îl consider foarte bun şi nu-l dau. Au fost discuţii care nu-şi au rostul", a declarat Adrian Mititelu la Orange Sport. 

  • Căpitan la U Craiova 1948, Juan Bauza a jucat în 19 meciuri în acest sezon, a marcat o dată şi a oferit cinci pase decisive. Argentinianul a fost accidentat o bună parte a sezonului. 

Juan Bauza, preţuit de Adrian Mititelu: "Vai de capul meu. La 2 milioane de euro, nici n-aş deschide subiectul"

"Nu înţelegeţi că Bauza nu e de vânzare în România? Eu am spus într-o conjunctură în care eu cred că am spus adevărul. Acum e cuvântul meu împotriva lui Becali. Poate am înţeles eu greşit. Credeţi că putea Becali să îmi ofere mie, când ştia că e mult mai scump decât Compagno? 

Vai de capul meu. La 2 milioane de euro, nici măcar n-aş deschide subiectul. Eu ştiu ce am în curte, ştiu ce valoare are Bauza şi n-am nevoie să mi-o confirmaţi dumneavoastră sau altcineva. Poate exagerez, poate sunt naiv, dar pentru mine are o valoare foarte mare Bauza", a adăugat patronul de la U Craiova 1948. 

Aflat în cadrul emisiunii, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dialogat cu Adrian Mititelu, căruia i-a transmis că venirea lui Juan Bauza ar fi fost greu de realizat în acest moment. 

"Eu am spus că e un jucător foarte bun, special, iar noi ar trebui să schimbăm, în opinia mea, modulul tactic, din 4-3-3, în 4-2-3-1, pentru el şi noi oricum avem mulţi jucători e atac şi ar fi o problemă", a transmis oficialul FCSB. 

În mercato din iarnă, FCSB l-a adus doar pe Deian Sorescu. Fostul dinamovist a fost împrumutat contra sumei de 50.000 de euro, iar un transfer definitiv i-ar aduce lui Rakow încă 950.000 de euro, în vară. 

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian mititelujuan bauzafcsbu craiova 1948mihai stoicatransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare