Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să ne lase în pace!". Iritat, Mihai Stoica i-a dat o replică acidă lui Eduard Novak după ce l-a auzit vorbind despre Hagi | EXCLUSIV

"Să ne lase în pace!". Iritat, Mihai Stoica i-a dat o replică acidă lui Eduard Novak după ce l-a auzit vorbind despre Hagi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) i-a dat o replică dură lui Eduard Novak. Ministrul Sportului a făcut o declaraţie care a stârnit reacţii, după ce l-a auzit pe Gică Hagi vorbind în legătură cu situaţia iscată în jurul meciului Sepsi - FCU Craiova 1948.

Mihai Stoica a spus că Eduard Novak "să ne lase în pace" şi că "n-are nimeni nimic cu ungurii în România". Invitat la Sport Report, MM l-a ascultat pe Novak în interviul exclusiv acordat Orange Sport şi a fost iritat la declaraţiile ministrului în ceea ce priveşte cuvintele lui Gică Hagi.

"Să ne lase în pace!". Iritat, Mihai Stoica i-a dat o replică acidă lui Eduard Novak după ce l-a auzit vorbind despre Hagi | EXCLUSIV

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Eduard Novak a spus că doar comunitatea maghiară poate vorbi despre cele întâmplate la Sfântu Gheorghe în timpul meciului Sepsi - FCU, declaraţie care l-a iritat pe Mihai Stoica.

Oficialul FCSB l-a arătat cu degetul pe Eduard Novak pentru "prea mare sensibiltiate" şi a spus că totul pleacă de la oamenii care vin pe stadion special ca să înjure!

"E etnic maghiar, n-are cum să spune altceva. Să ne lase în pace ministrul sportului. Prea mare sensibilitate dezvoltăm noi! Nimeni n-are nimic cu ungurii în România. Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Asupriţii ăia de acasă, n-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Eduard Novak: "Nimeni nu poate să vorbească în această speţă, doar minoritatea maghiară!"

"Nimeni nu poate să vorbească în această speţă. Doar minoritatea maghiară si domnul Dioszegi şi toţi cei care au echipe în sporturile de echipa care înfruntă aceleaşi probleme, xenofobe, rasiste .

Şi în hochei avem aceiaşi problema, avem problema şi la baschet, şi în alte sporturi. E o chestiune generală. Nu poate să vorbeasca nici domnul Gică Hagi pe aceasta temă. Că nu o să cânte niciodată nimeni, nu o să strige lozinci împotriva machedonilor ,pentru că este o comunitate foarte mică.

Dar acest lucru, pe acest plan, când o echipă de hochei, de baschet. Tu ai confruntări în ligile naţionale si tot timpul echipa adversă strigă împotriva ta aceste lozinci, acest lucru trebuie să se termine. Eu cred, foarte bine ca s-a creat acest precedent . Foarte bine. Este un semnal de alarmă şi pentru federaţia de fotbal şi pentru celelalte federaţii şi acest lucru trebuie tratat foarte serios", a spus Eduard Novak, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaeduard novakfcsbreplica 

viewscnt
Articole similare