Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fotbalistul disperat să plece de la Petrolul a semnat într-un final cu noua echipă! Unde a fost prezentat

OFICIAL | Fotbalistul disperat să plece de la Petrolul a semnat într-un final cu noua echipă! Unde a fost prezentat

Petrolul

Comentarii

După ce a stat pe bară mai bine de jumătate de sezon, Sory Diarra (22 de ani), golgheterul Petrolului în ultima stagiune, a semnat într-un final cu noua echipă. Fotbalistul din Mali a fost prezentat oficial de cei de la FK Haugesund, din prima ligă norvegiană.

Golgheterul Petrolului în ultima stagiune, cu 11 reuşite în Liga 2, Sory Diarra era considerat om de bază al ploieştenilor înaintea noului sezon, dar fotbalistul avea alte planuri.

Deşi ”lupii galbeni” şi-ar fi dorit să îl păstreze pe atacantul din Mali, acesta nu a vrut să rămână în România şi a plecat de pe Ilie Oană, chiar dacă ar mai fi avut contract cu Petrolul.

Oficialii clubului prahovean au anunţat că îl vor acţiona pe jucătorul de 22 de ani în instanţă, după ce a părăsit România şi a transmis că nu plănuieşte să se mai întoarcă.

Fotbalistul disperat să plece de la Petrolul a semnat într-un final cu noua echipă

Nae Constantin a dezvăluit că şi el a încercat să îl contacteze pe atacant, pe Instagram, dar Diarra a ajuns să nici nu ii mai răspundă la mesaje fostului său antrenor.

Între timp, după jumătate de sezon pe bară, atacantul şi-a găsit o nouă echipă, iar directorul sportiv al ploieştenilor, Marian Dima, a dezvăluit că acesta a primit drept de joc de la FIFA.

Diarra a obţinut drept de joc provizoriu prin procedura de urgenţă FIFA. Petrolul nu a renunţat la ideea de a primi compensaţii de pe urma jucătorului, existând un proces mai vechi în care ne judecăm cu el.

Dacă vom câştiga, vom împărţi suma cu clubul care l-a adus în România pe Diarra, Ozana Tg. Neamţ”, a declarat Marian Dima, pentru Playsport.

Când ar putea debuta Diarra în Norvegia

Sory Diarra a fost prezentat oficial de FK Haugesund, formaţie care s-a clasat pe locul 13, primul de deasupra zonei roşii, în ultimul sezon al Eliteserien, prima divizie a Norvegiei.

Noua ediţie a campionatului norvegian debutează de abia pe 10 aprilie, astfel că Sory Diarra o să fi petrecut aproape un an pe bară până la debutul pentru Haugesund.

Ultimul meci oficial în care atacantul din Mali a apărut pentru Petrolul a avut loc pe 26 aprilie, un duel în play-off-ul Ligii 2, împotriva lui U Cluj.

Afla mai multe despre: sory diarra 

viewscnt
Articole similare