Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie atipică pentru fostul titular al Stelei! Unde s-a transferat fotbalistul: ”Vrea să joace meci de meci, să revină la naţională”

Destinaţie atipică pentru fostul titular al Stelei! Unde s-a transferat fotbalistul: ”Vrea să joace meci de meci, să revină la naţională”

Steaua

Comentarii

Raul Bălbărău (21 de ani), titular în poarta Stelei în ultimul sezon al Ligii 2, a plecat la Debrecen în vară, dar a părăsit Ungaria după doar jumătate de stagiune, alegând o destinaţie atipică, în căutarea a mai multe minute.

După ce a reuşit să impresioneze în ultimul sezon al Ligii 2, Raul Bălbărău a decis că a venit momentul să plece din Ghencea şi să facă pasul în afară.

Tânărul portar, convocat la naţionala U21, dar fără să debuteze, stagiunea trecută, a semnat cu Debrecen în vară, dar avea să fie doar rezervă în Ungaria.

”Vrea să joace meci de meci, pentru a avea şansa să revină  la naţională”

Bălbărău nu a fost folosit în niciun meci de noua sa echipă, aşa că a decis să plece în căutarea a mai multe minute, alegând o destinaţie atipică pentru un tânăr jucător român.

Portarul de 21 de ani a semnat oficial cu FC Noah Erevan, formaţie aflată pe ultimul loc în prima ligă a Armeniei, cu doar 12 puncte după 20 de etape.

Aflată la un punct de barajul de menţinere / promovare şi la nouă puncte de salvarea directă, Bălbărău se va lupta pentru rămânerea în primul eşalon alături de noua echipă.

Impresarul său, Cosmin Văduvă, a dezvăluit că goalkeeper-ul a făcut acest pas cu scopul de a reveni în vederile naţionalei U21, înaintea Campionatului European din vară, care se va disputa în România şi Georgia.

Destinaţie atipică pentru fostul titular al Stelei

Raul Bălbărău, portarul naţionalei U21, a fost împrumutat de Debrecen în Armenia, la FC Noah. Raul vrea să joace meci de meci, pentru a avea şansa să revină  la naţională pentru meciurile pe care România U21 le va disputa din vară”, a declarat Cosmin Văduvă, pentru sport.ro.

Portarul de 21 de ani poate avea o şansă nesperată de a evolua la turneul final din vară, după ce Robert Popa şi-a pierdut locul de titular la U Craiova 1948.

Titularul naţionalei U21 a iscat un scandal în Bănie, după ce a lansat acuzaţii de necrezut la adresa clubului, şi are şanse minime să mai revină în poartă.

Aşadar, dacă reuşeşte să se impună şi să impresioneze în Armenia, Bălbărău ar putea profita de situaţia lui Popa şi deveni titular la Campionatul European.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare