Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a confirmat că va renunţa la un titular de la FCSB în vară dacă acesta continuă să nu aibă evoluţiile dorite: ”Ce să fac, mă?”

Becali a confirmat că va renunţa la un titular de la FCSB în vară dacă acesta continuă să nu aibă evoluţiile dorite: ”Ce să fac, mă?”

FCSB

Comentarii

Dorit insistent de FCSB pe parcursul ultimului an şi jumătate, Deian Sorescu (25 de ani) a semnat într-un final cu vicecampioana în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Rakow, dar ar putea părăsi noua echipă după doar jumătate de sezon.

Plecat de la Dinamo în urmă cu un an, la Rakow, în Polonia, pentru aproape un milion de euro, Deian Sorescu era dorit încă de pe atunci de FCSB.

De fapt, încă din vara lui 2021, ştiind problemele financiare ale rivalei, vicecampioana a încercat să îl ”fure” pe ”tricolor”, dar fără succes.

”Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu?”

În cele din urmă, Sorescu a ajuns în Polonia, unde nu a reuşit să se impună, iar după doar un an a revenit la Bucureşti, dar nu în Ştefan cel Mare, ci în Berceni.

Împrumutat de vicecampioană fără clauză definitivă de cumpărare, dar cu intenţia de îl păstra la club şi din vară, este posibil ca aventura lui Deian Sorescu la FCSB să ia deja sfârşit.

Gigi Becali l-a criticat deja public în mai multe rânduri pe fotbalist, afirmând că acesta nu dă acelaşi randament ca la Dinamo, declaraţie care a stârnit un răspuns elegant al lui Sorescu.

Patronul FCSB-ului a revenit cu noi precizări în legătură cu jucătorul de 25 de ani, după ce a fost întrebat dacă plănuieşte să plătească suma de transfer pentru a îl păstra pe acesta şi din vară.

Becali a confirmat că va renunţa la Sorescu din vară dacă acesta continuă să nu aibă evoluţiile dorite

Momentan, latifundiarul a confirmat că plănuieşte să renunţe la Sorescu de la finalul sezonului, dacă nu reuşeşte să aibă aceleaşi evoluţii ca la Dinamo.

Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu? Momentan nu sunt mulţumit. O să vorbesc şi eu cu Pintilii să vedem ce se întâmplă cu el. Încă nu are evoluţiile alea pe care eu le vedeam la Dinamo.

Nu mă intereseză ce declară Sorescu după meciuri. Eu vorbesc doar despre ce văd acum la el pe teren”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

Titular în toate cele cinci meciuri după transfer, pe postul de fundaş dreapta, Deian Sorescu a prins doar două partide ca integralist, fiind înlocuit la pauză în două dintre celelalte trei jocuri şi în minutul 53 în ultimul dintre acestea.

 

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare