Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, şocat de ce i-au cerut fanii ”milionari” după venirea la Rapid: ”Nu vrei să ştii ce a fost la gura mea” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Şucu, şocat de ce i-au cerut fanii ”milionari” după venirea la Rapid: ”Nu vrei să ştii ce a fost la gura mea” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat special în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, Dan Şucu a vorbit pe larg despre Rapid şi proiectul pe care şi-l propune în Giuleşti. Printre altele, noul finanţator din Giuleşti a dezvăluit şi şocul avut când a sosit la echipă.

Dan Şucu îşi doreşte să pună bazele celui mai ambiţios proiect fotbalistic din România la Rapid şi are deja mai toate premizele nececare pentru a transforma trupa giuleşteană într-o forţă.

Cu un lot puternic, un antrenor bine cotat, o nuă infrastructură şi un stadion de abia dat în folosinţă, care este plin meci de meci, Rapid poate deveni noua putere din campionatul nostru.

”Nu vrei să ştii ce a fost la gura mea”

De când a venit în Giuleşti, Dan Şucu a avut parte mai mult de momente frumoase, care l-au făcut să se bucure că i s-a alăturat Rapidului, dar omul de afaceri a avut parte şi de deziluzii.

În cadrul emisiunii Sport Report, omul de afaceri a dezvăluit că cel îl deranjează ”cel mai mult” este că echipa pregătită de Adi Mutu nu dispune de aceeaşi susţinere şi din partea suporterilor mai avuţi.

Dacă suporterii cu venituri mai modeste îşi dau silinţa să ajute echipa, Şucu a dezvăluit cum mai mulţi ”milionari” i-au cerut abonamente gratis la VIP, bazându-se pe statutul lor social.

Abonamentele normale, la tribune sau peluze, costă între 300 şi 700 de lei, în timp ce cel la VIP are un preţ de 4.500 de lei.

Dan Şucu a recunoscut că a fost şocat că oameni cu ”hoteluri şi restaurante” încercau să se eschiveze din a plăti preţurile stabilite de club.

Dan Şucu, şocat de ce i-au cerut fanii ”milionari” după venirea la Rapid

Ce mă deranjează pe mine cel mai mult e că vindem foarte puţin, mult mai puţin decât m-am aşteptat eu, în zonă de tribună VIP.

Adică vindem foarte bine tribuna a doua, foarte mulţi... majoritatea fanilor Rapidului, care au venituri medii sau mici, se străduiesc să găsească o soluţie prin care să susţină echipa.

Şi exact cei cu venituri mari, care te-ai fi aşteptat să fie alături de Rapid, să îşi cumpere abonamente, eventual să cumpere şi ceva publicitate locală, avem şi publicitate locală, nu doar naţională, vândută pe stadion, să fie alături de club, exact aceia îşi doresc să primească invitaţii. Gratuite.

Am avut cunoscuţi, pe care îi ştiam că sunt rapidişti, care m-au sunat din clipa în care au aflat că investesc la Rapid, oameni care ştiam că aveau două hoteluri, restaurante...

(n.r. milionari?) Da, şi îmi cereau mie două invitaţii gratuite, două abonamente gratuite la VIP. Nu cred că vrei să ştii ce a fost la gura mea.

Un bilet e 300 de lei, nu e un preţ mic. Dar, încă o dată, vrei să fii văzut de toată suflarea rapidistă că stai la VIP, stai pe fotoliu... plăteşte, nene. Banii ăia sunt folosiţi numai şi numai în folosul echipei”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare