Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Au decis să investească la Dinamo, după o vizită în Giuleşti. Dan Şucu a recunoscut discuţiile: ”M-au surprins!”

EXCLUSIV | Au decis să investească la Dinamo, după o vizită în Giuleşti. Dan Şucu a recunoscut discuţiile: ”M-au surprins!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Rapid, Dan Şucu (60 de ani), a recunoscut că Dinamo a fost foarte aproape de a fi preluată de un puternic grup de oameni de afaceri.

Dan Şucu şi-a invitat câţiva prieteni în Giuleşti, oameni de afaceri toţi, din grupul ”ONE HOLDING INVESTMENTS S.R.L”, iar aceştia au fost încântaţi de emulaţia creată pe stadion.

La câteva zile distanţă, aceştia l-au sunat pe acţionarul Rapidului şi l-au anunţat că vor şi ei să intre în fenomenul fotbalistic şi să investească la Dinamo.

Dan Şucu, un model pentru oamenii de afaceri din România

Discuţiile dintre grupul ”One” şi Dinamo ar fi avut loc în luna august, însă au picat în ultimul moment după ce oamenii de afaceri s-au retras de la discuţii.

Conform playsport.ro, ”One” ar fi urmat să plătească 400.000 de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni, de 66,67%, însă actele nu au mai fost semnate în timp util, din motive neştiute, iar tratativele nu au mai fost reluate.

În opinia lui Dan Şucu, grupul ”One” s-ar fi retras după ce a realizat cu adevărat care sunt problemele la Dinamo.

Hai să vă dau un exemplu. Cei de la One au venit pe stadion, în Giuleşti, la invitaţia noastră, şi le-a plăcut foarte mult. Şi m-au surprins peste câteva săptămâni, spunându-mi că s-au gândit chiar să investească la Dinamo.

După care, văzând ce se întâmplă la Dinamo cu adevărat, probabil că s-au mai gândit. Dar sunt absolut convins că un exemplu de normalitate şi mai ales de succes al normalităţii, poate să conducă la o grăbire a acestui fenomen de disipare al normalităţii”, a declarat Dan Şucu, la Sport Report.

Prima mutare a lui Marian Iancu, dacă ar fi deveni patron la Dinamo

Dacă ar deveni patron la Dinamo, Marian Iancu a declarat că prima decizie pe care ar lua-o ar fi să-l aducă la club pe fostul acţionar al ”Câinilor”, Cristi Borcea. Dacă l-ar avea alături, Marian Iancu este sigur că Dinamo s-ar lupta la titlu.

"L-aş aduce pe Cristi Borcea! Din ziua în care ar accepta să vină, obiectivul ar fi câştigarea campionatului şi să joace în cupele europene, iar asta s-ar fi întâmplat imediat, în anul următor. Ar fi intrat în Liga I şi ar fi jucat la câştigarea campionatului", a spus Marian Iancu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: onedan sucudinamo 

viewscnt
Articole similare