Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători pe care se mândreşte Mihalcea că i-a adus la Chindia: ”Eu am fost dezavantajat, acum au lot bun” | EXCLUSIV

Cei doi jucători pe care se mândreşte Mihalcea că i-a adus la Chindia: ”Eu am fost dezavantajat, acum au lot bun” | EXCLUSIV

Chindia Targoviste

Comentarii

Ales de Chindia Târgovişte pentru a îl înlocui pe Emil Săndoi (57 de ani), Adrian Mihalcea (46 de ani) a petrecut doar 10 etape pe banca tehnică a dâmboviţenilor şi a plecat de la club cu un bilanţ dezastruos: trei remize şi şapte înfrângeri.

Văzut de conducerea Chindiei drept înlocuitorul ideal pentru Emil Săndoi, care era renumit pentru stilul pragmatic pe care îl implementase la Târgovişte, mandatul lui Adrian Mihalcea a fost un veritabil dezastru.

Deşi a reuşit să schimbe jocul Chindiei, renunţând aproape complet la principiile predecesorului său, actualul antrenor al FC Buzău nu a obţinut şi rezultatele dorite.

”Eu am fost dezavantajat, acum au lot bun”

În momentul plecării sale, formaţia dâmboviţeană se afla pe ultimul loc, cu doar trei puncte după 10 etape şi nicio victorie, fiind chiar şi în urma Mioveniului în acel moment.

Aşadar, Toni Petrea (47 de ani) a fost adus la club, iar parcursul său la Târgovişte este deja bine cunoscut, semn că decizia conducerii a fost una inspirată.

Totuşi, Adrian Mihalcea este de părere că şi el ar fi reuşit să obţină rezultate mai bune, dacă ar fi beneficiat încă din primele etape de lotul pe care îl avea Petrea când a sosit la echipă.

Antrenorul lui FC Buzău s-a mândrit că i-a adus Rassambek Akhmatov (26 de ani) şi Godberg Cooper (25 de ani) la Târgovişte, considerând că aceştia au fost crucirali pentru Chindia până acum.

În plus, Mihalcea a afirmat că şi-ar dori să o vadă pe Chindia în play-off, chiar dacă şansele echipei sunt foarte mici.

Cei doi jucători pe care se mândreşte Mihalcea că i-a adus la Chindia

Un parcurs foarte bun, mă bucur pentru ei, mă bucur şi pentru jucătorii pe care i-am adus, Cooper e unul dintre ei. Şi blamat în prima parte a sezonului şi uitaţi-vă ce restart fulminant are, Akhmatov la fel.

Pot să zic că eu am fost dezavantajat, că în primele etape nu am avut un lot competitiv, acum au un lot bun, un antrenor tânăr şi acest lucru se vede. Mi-ar plăcea să îi văd în play-off.

(n.r. pe Akhmatov) Îl cunosc foarte bine şi mi-am dorit mult să vină, îl cunosc din Liga 2, are răutatea asta la centrul terenului”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare