Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt unele lucruri pe care nu le poţi explica. Este incredibil!”. Dan Petrescu, stupefiat înainte de meciul cu UTA. Ce l-a şocat pe antrenorul CFR-ului

”Sunt unele lucruri pe care nu le poţi explica. Este incredibil!”. Dan Petrescu, stupefiat înainte de meciul cu UTA. Ce l-a şocat pe antrenorul CFR-ului

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre următoarea partidă a echipei sale, pe teren propriu cu UTA, în etapa cu numărul 28 din Superligă.

”Buruscul” s-a declarat uimit de poziţia pe care UTA o ocupă în Superligă, având în vedere jocul prestat de arădeni în ultimele partide şi la lotul echipei antrenate de Laszlo Balint. UTA se află pe penultima poziţie în Superligă cu doar 24 de puncte, şi este ameninţată serios cu retrogradarea în liga secundă.

”Mă gândesc la Chelsea, care au jucători fantastici şi se află doar pe locul 11. Sunt îngrijorat... au trei zile în plus de odihnă”

E incredibil acest lucru (n.r - locul ocupat de UTA în clasament). Vă daţi seama că n-am avut timp de nimic. Am stat toată ziua pe drum. Azi dimineaţă am văzut două meciuri, am văzut lotul. Chiar sunt şocat de poziţa lor în clasament. 

Nu înţeleg la asemenea jucători cum au ajuns acolo, dar se poate întâmpla la orice echipă. Eu mă gândesc la Chelsea, care are jucători fantastici şi e pe locul 11. 

Sunt lucruri pe care nu le poţi explica. Nici eu nu pot explica cum UTA a putut să piardă cu Farul, unde nu merita. Cu Chindia trebuia să câştige, a avut ocazii, penalty neacordat. Cu Sibiul, la fel. Au avut şi ghinion, clar. Au antrenor şi jucători foarte buni, iar faţă de noi au şi trei zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat de acest aspect. 

Sunt accidentări, suspendări, iar viaţa noastră va fi foarte grea mâine. Pe Birligea sper să-l rezolvăm până la meciul cu U Cluj. E deja în Serbia (n.r - la recuperare). Pe Krasniqi încercăm să-l recuperăm, nu ştiu dacă va juca. Boateng e suspendat. 

Manea a fost şi el accidentat, să vedem dacă astăzi se antrenează", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre UTA şi CFR Cluj.

CFR Cluj se află pe locul doi în Superligă cu 56 de puncte, cinci mai puţine decât liderul Farul, dar şi cu o partidă în minus disputată. În tur, UTA şi CFR au încheiat meciul la egalitate, scor 1-1.

 

 

 

Afla mai multe despre: cfrutadan petrescu 

viewscnt
Articole similare