Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Messi în Arabia Saudită? Rivala lui Al Nassr este dispusă să-i ofere argentinianului aproape 100 de milioane de euro pe an

Pleacă Messi în Arabia Saudită? Rivala lui Al Nassr este dispusă să-i ofere argentinianului aproape 100 de milioane de euro pe an
Comentarii

Lionel Messi nu şi-a prelungit înţelegerea cu PSG, iar şansele ca acesta să plece în vară de la campioana Franţei sunt din ce în ce mai mari.

Una dintre posibililele destinaţii pentru argentinian este Arabia Saudită, iar Al-Ittihad pare că stă la pândă pentru semnătura campionului mondial. Conform Marca.com, echipa antrenată de portughezul Nuno Espirito Santos este pregătită să-i ofere 94 de milioane de dolari pe sezon lui Messi.

Preşedintele lui Al-Ittihad vrea să îşi ia revanşa

Echipa din Jeddah a fost umbrită în ultimii ani de marile rivale, Al Nassr şi Al Hilal. Al Itiihad nu a mai câştigat campionatul de 14 ani, mai exact din sezonul 2008-2009. Preşedintele Mansour Al Blouwi vrea să facă uitat eşecul din 2007, atunci când nu a reuşit să-l convingă pe Ronaldo Nazario să semneze cu saudiţii, în momentul în care brazilianul era pe punctul de a pleca de la Real Madrid. 

”Imaginaţi-vă ce putere are Arabia Saudită”

Zvonurile legate de un posibil trasnfer a lui Messi în Arabia Saudită au apărut încă din momentul în care Ronaldo a semnat cu Al Nassr. Înainte de Campionatul Mondial al Cluburilor, Ramon Diaz, antreorul argentinian al lui Al Hilal a declarat că, Arabia Saudită este o ţară foarte puternică, deoarece l-ar putea cumpăra pe Messi.

”Arabia Saudită l-ar putea cumpăra pe Messi acum... imaginaţi-vă câtă putere are această ţara.”, a declarat Ramon Diaz, înainte de meciul pierdut de Al Hilal contra lui Real Madrid.

Al-Ittihad a câştigat Supercupa Arabiei Saudite, după ce în semifinale a trecut de Al Nassr, echipă la care evoluează Cristiano Ronaldo. În campionat, clubul din Jeddah se află pe locul doi, la două puncte distanţă de Al Nassr.

 

 

 

Afla mai multe despre: messiarabia saudită 

viewscnt
Articole similare