You are here:

Jose Mourinho a fost suspendat pentru două meciuri după eliminarea din partida cu formaţia lui Chiricheş, Cremonese! Ce s-a întâmplat

Jose Mourinho a fost suspendat pentru două meciuri după eliminarea din partida cu formaţia lui Chiricheş, Cremonese! Ce s-a întâmplat

Serie A

Comentarii

Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a fost suspendat miercuri pentru două meciuri şi a primit o amendă de 10.000 de euro după eliminarea din partida cu formaţia Cremonese.

Jose Mourinho a fost eliminat în minutul 47 al partidei Cremonese – AS Roma 2-1, disputat marţi, pentru comportament nepotrivit faţă de arbitri.

El a protestat violent faţă de arbitraj, iar într-un comunicat de presă publicat miercuri, Serie A a indicat faptul că sancţiunea i-a fost acordată „pentru că a contestat vehement şi provocator o decizie de arbitraj, repetând acest comportament la momentul expulzării” şi „pentru că, la finalul meciului, a intrat în vestiarul arbitrilor fără autorizaţie şi a făcut declaraţii grav jignitoare”.

Echipa italiană Cremonese a produs o surpriză marţi, în etapa a 24-a din serie A, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia AS Roma, scor 2-1. A fost a şasea înfrângere a sezonului pentru AS Roma, aflată în prezent pe locul 5 în clasamentul din Serie A.

Afla mai multe despre: jose mourinhochiriches 

viewscnt
Articole similare