Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Sunt blestemat”. Tofan, dărâmat după ce a comis penalty în meciul cu CSU Craiova. Cum a fost surprins în timpul meciului căpitanul lui FC Argeş

VIDEO | ”Sunt blestemat”. Tofan, dărâmat după ce a comis penalty în meciul cu CSU Craiova. Cum a fost surprins în timpul meciului căpitanul lui FC Argeş

Superliga

Comentarii

Costinel Tofan, fundaşul lui FC Argeş, a fost vizibil afectat, după ce a fost înlocuit de Marius Croitoru.

Tofan a făcut henţ în propriul careu în minutul 73 al partidei, iar centralul Rareş Vidican a dictat penalty, fără nicio ezitare. Andrei Ivan a transformat lovitura de pedeapsă, iar CSU Craiova a câştigat partida cu 1-0. Tofan a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 78 al partidei, şi a început să plângă, probabiş gândidu-se la eroarea pe care a comis-o. Zece minute mai târziu, fotbalistul Piteştiului părea să aibe în continuare mustrări de conştiinţă.

În vârstă de 26 de ani, Tofan a bifat 26 de meciuri pentru FC Argeş în acest sezon de Superligă. Acesta este cotat de Transfermarkt la 550.000 de euro.

VIDEO cu momentul în care Tofan plânge

”Îmi pare rău. Mi-am bătut joc de echipă. Parcă sunt blestemat”

”Îmi pare foarte rău pentru colegii mei.Au tras 90 de minute şi eu mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei care au făcut un efort incredibil. Parcă sunt blestemat.
 
Nu ştiu dacă e vreun fotbalist care vrea să facă penalty sau să pună mâna pe minge.A fost o minge pe care am văzut-o târziu, am vrut să dau cu capul în ea dar mi-a venit în mână”, a declarat Costinel Tofan după meciul cu CSU Craiova.
 

CSU Craiova s-a impus cu 1-0, şi rămâne pe locul cinci în Superligă, la 13 lungimi distanţă de liderul Farul. De cealaltă parte, FC Argeş este pe locul 14, cu 26 de puncte şi are o singură victorie de la numirea lui Marius Croitoru pe banca tehnică a piteştenilor.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare