Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Superligă. Croitoru pleacă de la FC Argeş şi semnează cu o altă echipă. Antrenorul a bătut deja palma cu oficialii clubului

ŞOC total în Superligă. Croitoru pleacă de la FC Argeş şi semnează cu o altă echipă. Antrenorul a bătut deja palma cu oficialii clubului

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a avut un parcurs dezastruos în 2023 şi a picat serios în clasament. Conducerea clubului vrea să se despartă de Marius Croitoru, iar antrenorul şi-ar fi găsit deja o altă echipă.

FC Argeş a uitat să mai câştige, iar în acest an n-a bifat nicio victorie în cele şase meciuri disputate în Superligă. Oficialii clubului piteştean au avut deja discuţii cu Marius Croitoru în privinţa unei eventuale despărţiri, însă perioada de contract de un an şi jumătate pe care o mai are antrenorul cu FC Argeş a făcut ca demiterea să nu se producă în acest moment.

Cum o despărţire prematură i-ar fi costat prea mult pe piteşteni, Marius Croitoru a fost păstrat în continuare pe banca tehnică a echipei. Însă nici ultimul rezultat înregistrat de FC Argeş n-a fost mai fericit. Piteştenii au pierdut pe propriul teren, scor 1-2, cu FCSB, iar acum se află pe locul 14 în clasament, cu doar trei puncte obţinute în cele şase meciuri jucate în 2023.

Chiar dacă va continua până la finalul stagiunii pe banca tehnică, Marius Croitoru nu va mai rămâne la Piteşti şi în sezonul următor. Conform gsp.ro, antrenorul ar fi bătut deja palma cu Valeriu Iftime pentru a reveni la FC Botoşani.

Marius Croitoru i-a mai pregătit pe moldoveni în perioada 2019-2022, apoi a petrecut o scurtă perioadă pe banca lui FC U Craiova 1948. În urma neînţelegerilor cu patronul Adrian Mititelu, antrenorul de 42 de ani i-a părăsit pe olteni şi a semnat cu FC Argeş, în octombrie 2022.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare